Te felvennéd? Még mindig ez lesz a nyár kedvenc darabja

Zabolai Margit
Írta: ,

Van, aki teljesen odáig van értük, van, aki szerint egyenesen hordhatatlanok. Tény azonban, hogy az overallok visszatértek a kirakatokba, és az az előnyük tagadhatatlan, hogy legalább nem kell azon törnöd a fejed, melyik pólód illik a melyik rövidnadrágodhoz.

Sok olyan overallt láttunk a kirakatokban, amelyek a játékos, bohém vonalat ragadják meg - a sötét anyagra nyomott világosabb pöttyök egyértelműen slágerdarabok lesznek a szezonban, mert van egy kis vintage beütésük is.

Ráadásul a színük finoman ellensúlyozza a játékosságukat, így nem válnak túlságosan gyerekessé! 

Az elegáns retro hangulatát tovább erősítheted a megfelelő kiegészítőkkel, például napszemüveggel, vagy egy elegáns, vékony bőrövvel, ami egyébként is jó választás a bővebb szabású overallok mellé, mert kiemeli a derekadat, és nem tűnsz el a textil mögött.

Hollywood rózsái Kép forrása: twentiesgirlstyle.com

Az overallokról sokaknak a klasszikus Hollywood primadonnái és ünnepelt színésznői jutnak eszükbe, akik előszeretettel hordtak ilyen viseletet.

A selyem anyagra nyomott nagy virágminták remekül passzolnak ehhez a hangulathoz, amit néhány hamis gyöngysorral vagy egy elegáns, retro táskával is megfejelhetsz.

Ebben a ruhában akár randira, kerti partira is elmehetsz, így ha nem a laza, hippis vonalat szeretnéd követni, hanem egy elegánsabb overallt szeretnél, ami sokféle alkalomra megfelel, akkor mindenképpen ezen a nyomvonalon érdemes elindulni.

A laza loknikba sütött, féloldalra tűzött frizura tökéletes választás hozzá!