Princess Style – Így hordd a tavasz divatszínét, a rózsaszínt!

Stumpf Bea
Írta: ,

Mindannyian szeretünk egy kicsit hercegnők lenni, tavasszal pedig eggyel több okunk lesz erre! A Pantone 2016-os listáján ugyanis több tündöklő, rózsaszínes árnyalat is helyet kapott az év divatszínei között – mi pedig összegyűjtöttük, mit és hogyan érdemes rózsaszínben látni idén!

Kabátok

Mivel még tél van, ezért a kabátokkal kezdjük a sort! 

Nagyon különleges darabja lehet a gardróbodnak egy rózsaszín kabát, ebben biztos ki fogsz tűnni a tömegből. Ha jobban szereted a pasztell színeket, akkor válassz egy púder árnyalatú darabot, de a vagányabbaknak a pink kabátokat is bátran ajánljuk.

Bár elsőre azt gondolnád, hogy a rózsaszínt nehéz összepárosítani más színekkel, ettől ne tarts, szuperül megy farmerrel, fehérrel, feketével, de akár khakivel vagy pirossal is.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

 

Tüllök és fodrok

A rózsaszín habos-babos hercegnőkről elsőre a tüllök és a pörgős szoknyák jutnak eszünkbe. Bátran válassz tehát egy A-vonalú rakott- vagy selyemszoknyát az outfitedhez, amit egy egyszerű, egyszínű felsővel, egy feliratos lazább pólóval vagy akár farmer anyagú felsőkkel is kombinálhatsz.

De ha inkább ruhát választanál szoknya helyett, akkor mi egy egyenes fazonú zsákruhát javaslunk, ami egy erősebb pink színben vagy egy visszafogottabb babarózsaszínben is nagyon nőies.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4