Villámgyors sminkek álmos reggelekre

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Villámgyors sminkek álmos reggelekre

Ha reggelente úgy érzed, hogy sem időd sem kedved nincs túl sokat ácsorogni a tükör előtt, akkor a villámgyors sminkeket neked találták ki. Az alábbiakat roppant egyszerűen és tényleg gyorsan elkészítheted.

Natúr smink

A legalapvetőbb és legegyszerűbb smink természetesen a natúr smink. Hidratálás után tüntesd el a kisebb bőrhibákat, sötét foltokat alapozóval, vagy korrektorral. Fesd ki a szempilláidat, majd tegyél átlátszó ajakírt az ajkaidra.
A legegyszerűbb sminkkel máris útrakész vagy, és az egész nem tarthat tovább két percnél. Ha szeretnéd tökéletesíteni ezt a sminket, akkor használj szemöldökceruzát és egy kis pirosítót is, de ha rohanásban vagy, ezeket nyugodtan elhagyhatod.

Frissítő gyöngyházszín

Erősen emlékeztet ez a smink a natúr változatra, de ezt mégis megbolondítjuk egy kicsit, némi szemhéjfesték felhasználásával. Világos gyöngyházszínű szemhéjpúdert tegyél a belső szemzugba (alulra is), majd fokozatosan halványítsd el, ahogy a külső szemzug felé haladsz.
Ezután használj szempillaspirált és matt ajakrúzst, majd tegyél egy leheletnyi pirosítót az arcodra a még természetesebb végeredményért.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató