Mitől lesz tökéletes az épített szempilla? – Horváth Anett mester szempilla-artisttal beszélgettünk

Bodnár Alexa
Írta: ,

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, minden nő szereti, ha valaki megdicséri csodálatos, lenyűgöző tekintetéért. A Flawless, vagyis a személyre szabott, egyedileg megtervezett és kivitelezett, teljesen természetes hatású szempilla lehet ennek a kulcsa! Horváth Anett mester szempilla-artisttal beszélgettünk arról, mitől lesz tökéletes az épített pilla.

Az épített szempilla mindazoknak ajánlott, akik időhiányban szenvednek, akiknek fontos, hogy reggeltől estig tökéletesen nézzenek ki, akik allergiások a szempillafestékre, akik rendszeresen sportolnak, vagy akik egyszerűen csak a személyiségükhöz illő, egyedi, személyre szabott szempillát szeretnének.

„Amikor egy vendégem első alkalommal érkezik, legalább 15 perces konzultációval kezdem a folyamatot: megbeszéljük az igényeit, esetleges kérdéseit és felmérjük a természetes adottságaival leginkább összeegyeztethető lehetőségeket. Elmagyarázom a különbségeket az egyes szempillatípusok között, és lehetőség van megnézni, megtapintani őket.”

„Egy teljes szempilla szett szálankénti felhelyezése 1,5-3 órát vesz igénybe, mely az egyedi adottságoktól függ, így például attól, hogy a vendégnek milyen volumenű a saját szempillája, illetve milyen típusú szempillát választottunk számára.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flawless Lashes by Loreta HU (@flawlesslashesbyloretahungary) on

Az épített pillák viselése hétköznapokra és alkalmakra egyaránt javasolt, tulajdonképpen a technikán múlik, hogy milyen lesz a végeredmény.

„Hétköznapokra én a természetes hatású pillákat javaslom: könnyedén készíthetek olyan szempillát, amiről soha, senki nem mondja meg, hogy épített, annyira természetesnek hat.”

„Sok olyan vendégem van, aki csak egy kis kiemelést kér, úgymond szempillaspirál hatást, mert alapvetően gondja van a spirálokkal. Vannak olyan vendégeim is, akik a munkájuk miatt nem használhatnak erős sminket, viszont szeretnék valamilyen módon kiemelni a tekintetüket.”

A mester szempilla-artist természetesen drámaibb hatású, dúsabb szempillát is tud készíteni – a legfontosabb, amit mindig szem előtt tart, hogy mindenkinek a saját igényeihez és adottságaihoz illő szempillát készítsen.