Mitől lesz tökéletes az épített szempilla? – Horváth Anett mester szempilla-artist válaszol

Bodnár Alexa
Írta: ,
Mitől lesz tökéletes az épített szempilla? – Horváth Anett mester szempilla-artist válaszol

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, minden nő szereti, ha valaki megdicséri csodálatos, lenyűgöző tekintetéért. A Flawless, vagyis a személyre szabott, egyedileg megtervezett és kivitelezett, teljesen természetes hatású szempilla lehet ennek a kulcsa! Horváth Anett mester szempilla-artisttal beszélgettünk arról, mitől lesz tökéletes az épített pilla.

Az épített szempilla mindazoknak ajánlott, akik időhiányban szenvednek, akiknek fontos, hogy reggeltől estig tökéletesen nézzenek ki, akik allergiások a szempillafestékre, akik rendszeresen sportolnak, vagy akik egyszerűen csak a személyiségükhöz illő, egyedi, személyre szabott szempillát szeretnének.

„Amikor egy vendégem első alkalommal érkezik, legalább 15 perces konzultációval kezdem a folyamatot: megbeszéljük az igényeit, esetleges kérdéseit és felmérjük a természetes adottságaival leginkább összeegyeztethető lehetőségeket. Elmagyarázom a különbségeket az egyes szempillatípusok között, és lehetőség van megnézni, megtapintani őket.”

„Egy teljes szempilla szett szálankénti felhelyezése 1,5-3 órát vesz igénybe, mely az egyedi adottságoktól függ, így például attól, hogy a vendégnek milyen volumenű a saját szempillája, illetve milyen típusú szempillát választottunk számára.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flawless Lashes by Loreta HU (@flawlesslashesbyloretahungary) on

Az épített pillák viselése hétköznapokra és alkalmakra egyaránt javasolt, tulajdonképpen a technikán múlik, hogy milyen lesz a végeredmény.

„Hétköznapokra én a természetes hatású pillákat javaslom: könnyedén készíthetek olyan szempillát, amiről soha, senki nem mondja meg, hogy épített, annyira természetesnek hat.”

Mitől lesz tökéletes az épített szempilla? – Horváth Anett mester szempilla-artisttal beszélgettünk

„Sok olyan vendégem van, aki csak egy kis kiemelést kér, úgymond szempillaspirál hatást, mert alapvetően gondja van a spirálokkal. Vannak olyan vendégeim is, akik a munkájuk miatt nem használhatnak erős sminket, viszont szeretnék valamilyen módon kiemelni a tekintetüket.”

A mester szempilla-artist természetesen drámaibb hatású, dúsabb szempillát is tud készíteni – a legfontosabb, amit mindig szem előtt tart, hogy mindenkinek a saját igényeihez és adottságaihoz illő szempillát készítsen.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!