Tincses, szálas, 3D-s műszempilla: mi a különbség, és milyet érdemes választanod?

Szirák Viki
Írta: ,
Tincses, szálas, 3D-s műszempilla: mi a különbség, és milyet érdemes választanod?

Kép forrása: puhha/depositphotos.com

Ha te is arra vágysz, hogy sminkelés nélkül, ébredés után is hosszú, dús pilláid legyenek, valószínűleg megfordult már a fejedben a műszempilla. Azonban mielőtt időpontot kérsz, érdemes utánajárnod, milyen típusok léteznek, mi a különbség közöttük, és hozzád melyik passzolna a legjobban.

Ez az alkalmi pillák kategóriájába tartozik, ami azt jelenti, hogy mindössze pár perc alatt, akár te magad is felhelyezheted otthon gumi vagy latex alapú ragasztóval, ám csak rövid távon használhatók: pár óráig, nagyon maximum néhány napig, mert utána leesnek.

Leginkább műanyagból készítik ezt a csíkot, amire a pillákat rögzítik, és rengeteg fajtát találhatsz, kezdve a visszafogottaktól egészen az extrém tollakkal díszítettekig.

Már félsoros változatot is kaphatsz, ami annyiban különbözik a teljestől, hogy a külső szemzugtól kell rögzítened, és nem ér végig a szemhéjon.

Noha így csak a külső pillákat hosszabbítja meg, kényelmesebb, és egyszerűbben fel is tudod tenni.

A boltokban is megvásárolhatod ezeket az előre elkészített, tincsekbe összefogott pillákat, amelyek az alkalmi és a tartós típusok között helyezkednek el.

Több méretben is beszerezheted őket, attól függően, hogy milyen hosszú műpillákra vágysz, de jó, ha tudod, hogy ezt otthon már nem olyan egyszerű felhelyezni, így sokan inkább sminkes segítségét veszik igénybe.

Akár hetekig is fenn maradhat a pilláidon, de megvan ennek a hátulütője, mivel nem hagyja lélegezni az eredeti szempilláidat, meggátolja a növekedésüket, vékonyabbá válnak tőle, és az sem kizárt, hogy kitépi őket, amikor megpróbálod leszedni.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!