Téli és ünnepi sminkek az idei divat szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Téli és ünnepi sminkek az idei divat szerint

A szezonális sminkdivat az elmúlt időszak egyik legvibrálóbb és leginkább ünnepélyes megjelenését tartogatja mindazok számára, akik ebben is szeretnék követni az aktuális trendeket. Minden mennyiségben hódít az arany szemfestés és a vörös ajakfény, de ezeken felül is akadnak elbűvölő megoldások.

Hódít az arany Kép forrása: colormeloud.com

Már-már klasszikusnak számít az ünnepek alatt arany sminkkel borítani a szemeinket, és ezen a téren sok változást nem is tapasztalhatunk az idei trendben.

A legnagyobb divatmárkák kínálatában egytől egyig felbukkan ez a metálos ragyogás, ami gyakran az egész szemet beborítja.

Elkészítésénél választhatsz letisztult kivitelezést és némileg megbonyolított változatot is.

Ha a klasszikus vonalon maradnál, szemhéjadat fedd be arannyal, a szempillatöveket pedig árnyékold barna szemhéjceruza segítségével, amit gondosan satírozz el.

A modernebb arany szemsminknél a külső szemzugokat és a szemöldök alatti területet szürkével árnyékold, majd keretezd szemeidet fekete szemceruzával.

A trend szerint mindkét meghatározó sminkhez vérvörös rúzs dukál.

Smink: Chanel Tom Ford Holiday 2014

Határozott vonalak, arany ragyogás Kép forrása: beautezine.com

Nem minden tervező szerint kell natúr arany szemfestéssel pompázniuk azoknak, akik követnék az idei divatot, és nem csupán a másik véglet, a rendkívül feltűnő szürke és fekete árnyékolás ötvözhető ezzel a meghatározó tónussal.

Az idei kínálatban találunk olyan arany szemsminket is, amit markáns tusvonallal emelhetünk ki, miközben helyenként natúr barnával finomíthatunk.

Az összképet kiegészíti az alsó szempillák tövét árnyékoló, vékony szemceruza vonal, ami segítségével karakánná tehetjük vonásainkat

Az ajkakról ennél a sminknél sem maradhat el a vörös ragyogás, úgy tűnik, az idei szezon egyik legmeghatározóbb és megbízhatóbb támpontja az elkövetkezendő időszakban továbbra is a feltűnő ajakfestés.

Smink: Bobbi Brown Scotch on the Rocks Holiday 2014 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv