Szupergyors sminkek, amiket a sátorban is bevethetsz

Bukor Ágnes
Írta: ,

Hogy milyen a jó fesztiválsmink? Valószínűleg tartós, hogy ne kelljen folyamatosan korrigálni, vízálló, hogy a kánikulában is megállja a helyét és színes, nyári hangulatú!

Ebben az írásban néhány olyan sminktrükköt mutatok be neked, amivel mindezeket elérheted, és amikkel biztosan kiragyogsz majd a tömegből!

Viselj műszempillát! Kép forrása: my-favthings.blogspot.ru

Erre a megoldásra két opcióm is van, kezdjük először a „D”–s műpillákkal. Ez egy tartós műszempilla ragasztás, amit a fesztivál kezdő napja előtt pár nappal érdemes felrakatni, kozmetikus segítségével.

Nagyon praktikus viselet a nyári melegben, vízpartra pedig talán a tökéletes választás. Ha felrakod, akkor szinte garantált, hogy 3-4 héten keresztül csodásan fog mutatni! Ezekről a pillákról még többet egy korábbi cikkemben olvashatsz!

A másik típusba a tincses alkalmi műszempilla tartozik, amit az ügyesebbek maguknak is könnyen fel tudnak rakni. Ehhez szükség van egy kiváló minőségű ragasztóra (DUO) és egy szemöldökcsipeszre.

Először tisztítsd meg a szemhéjat, majd a szemöldökcsipesz segítségével vegyél ki egy tincs műpillát a dobozából, mártsd a végét a ragasztóba, és helyezd a szempilláink külső széléhez az első tincset. Haladj kintről befelé, és mire a végére érsz, szépen katonásan fognak sorakozni a műpilláink, amiket egy napig viselhetsz

Ragassz tetoválást! Kép forrása: etsy.com

Ajánlom figyelmedbe a nyár slágerét, a nem tartós tetoválásokat!

Ha nincs kedved sminkelni, vagy esetleg van már tartós műszempillátok, akkor ragasszatok fel néhány testékszert magatokra.

Kiválóan mutat egy virág minta a szegycsonton, vagy a mell környékén mindkét oldalon, de akár aszimmetrikus elrendezésben is feltehető.

Emellett a bokán, a csuklón, vagy a felkaron is jól mutat egy-egy kötél motívum! 

Ha nem szeretnél fülbevalót viselni, akkor tegyél a fülcimpáidra egy-egy kisebb tetkót, amit gyönyörű ékszerként viselhetsz aznap.