10 sztár, aki nem fél felvállalni arcát smink nélkül

Szőke Angéla
Írta: ,
10 sztár, aki nem fél felvállalni arcát smink nélkül

Kép forrása: pinterest.com

A nők a „szebbik nem”, így eleve nagy a nyomás, hogy minél jobban nézzenek ki, de a női sztárokon pedig még nagyobb. Hollywood szépség-szabályainak lehetetlen megfelelni, hiszen amint elmúlik egy színésznő harminc éves, vagy felszed öt kilót, már a címlapokon szedik ízekre megváltozott külseje miatt. Ezért nem csodálkozunk, ha még a legszebb és egészen fiatal sztárok is kés alá fekszenek megjelenésük javítása érdekében. Ilyen nyomás alatt kevés híresség vállalja arcát smink nélkül, ezért ritkaságszámba megy, ha egy celebhölgyet au naturale látunk. Pedig van, aki kenceficék nélkül is gyönyörű: az alábbi tíz szépséges hölgy nem véletlenül nem fel megmutatni természetes arcát.

A valóságshow-mogul nem idegenkedik, ha szépészeti beavatkozásokról van szó és élete jelentős részét tölti talpig megstylingolva a kamerák kereszttüzében.

Híres arról, hogy sminkje, frizurája és öltözék mindig kifogástalan, ennek ellenére smink nélküli arcát sem szégyelli és nincs is rá oka, mert így is remekül néz ki.

 

Az énekesnő volt már fent és lent, hiszen megjárta a drogfüggőség poklát, azonban mindez a jelek szerint szerencsére nem hagyott nyomot az arcán.

Demi arról is híres, hogy a testét is fevállalta egy magazinban retus nélkül és nemcsak alakja, hanem arca is hibátlan természetes.

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!