Színes tusvonalak, amik a leginkább illenek a szemszínedhez

Nagy Niki
Írta: ,

Végre itt a nyár, és vele a jó idő, ezzel pedig együtt jár, hogy nyugodtan elővehetjük az élénk színeket a sminkelés terén is. Ha szeretnél egy kicsit újítani, tökéletes megoldás lehet a színes tusvonal, csakhogy nem mindegy, hogy milyen árnyalatot választasz – a szemszíned meghatározhatja, hogy melyik áll jól neked.

Zöld szemek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az egyik legkülönlegesebb szemszínhez az áll a legjobban, ha olyan tust választasz, amelynek vöröses az árnyalata – ez persze nem azt jelenti, hogy mindenből a pirosat kell választanod, sokkal inkább azt, hogy a rezes, vöröses árnyalatokat preferáld minden színből: a rózsaszínből, a barnából, a lilából is vannak ilyenek. A piros és a zöld egymással szemben helyezkedik el a színkeréken, ami azt jelenti, hogy ráerősítenek egymásra: a vörös kihozza a szemed színét, és ragyogóbbá teszi azt.

Kék szemek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A kék szem színét igazán a kék szemhéjtus mellett a narancssárgás, sárgás árnyalatok hozzák ki. A sárga egyébként is nagy slágerszín idén, ráadásul a kék komplementere, ezért ha ilyen színt használsz a szemhéjadon, garantáltan csak úgy ragyogni fog a szemed. Maradhatsz a  kicsit biztonságosabb kéknél is persze, de alapvetően a rikító, trópusi narancs és sárga az, amivel igazán nagyot alkothatsz.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!