WOW szilveszteri smink - Ahogyan elkészítheted

Beraki-Gräff Dóra
Írta: ,
WOW szilveszteri smink - Ahogyan elkészítheted

Előző cikkünkben elkészítettünk egy ragyogó klasszikus ünnepi sminket. Ha kicsit bevállalósabb vagy - és miért ne lennél - akkor az idei ünnepek alatt egy kis plusz csillámot és ragyogást is bevethetsz! Ebben hoztuk el számotokra a legjobb segítséget Beraki Gräff Dóra sminkmester személyében, aki egyszerű profizmusával percek alatt megtanít a sminkelés fortélyaira. Lássuk a tanácsait!

Ez előzőleg elkészített lágy alkalmi sminket most átalakítjuk egy hordható, ám extravagánsabb, glitterekkel kiegészített szilveszteri vagy épp karácsonyi sminkké.

A korábban elkészített alkalmi sminkre rádolgozunk. 

Vízálló sötétbarna ceruzával vonalat húzunk a felső pillatőhöz. Az elején vékony, majd a vége felé megvastagszik a vonalunk. Enyhén cicásra kihúzzuk, a ceruza széleit picit elsatírozzuk. 

Bármilyen, a sminkünknek vagy az izlésvilágunknak megfelelő, irizáló csillámot választunk. Az apró szemű a legjobb, hiszen ez jobban megtapad majd a szemhéjon. Lapos ecsettel vagy ujjbeggyel felvisszük a szemhéjra és a szem külső sarkára. Érintheti a pillatőnél az előzőleg meghúzott sötétbarna ceruzát is. 

A korábban elkészített ajakfetésünkbe egy lapos ajakecsettel ugyanezt a csillámot töményen beletapasztjuk. Mivel az ajkakon van szájfény, így a csillám szépen meg fog maradni. Addig vigyünk fel csillámot, amíg látjuk, hogy a szájfény felveszi! 

Voilá! Apró, de annál fontosabb lépésekkel elkészült az igazán mutatós szilveszteri sminkünk!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?