Szépülj álmodban, és ébredj fitt, fiatalos arcbőrrel! (x)

bien.hu
Írta: ,

Köztudott, hogy éjszaka, alvás közben sokkal intenzívebben fejtik ki jótékony hatásukat a különböző arckrémek, és ez különösen igaz a ránctalanító hatással bíró termékekre. Ha szeretnél reggel feszes, fiatalos arcbőrrel ébredni, próbáld ki Schüssler Natur CosMEDics legújabb fejlesztését, a Schüssler Age Protection Night szuper intenzív éjszakai ránctalanító krémet!

Már kapható a Schüssler Age Protection Night éjszakai ránctalanító krém, benne olyan rendkívül értékes hatóanyagokkal, mint a zsírsavakban gazdag körömvirág-kivonat és a magas antioxidáns tartalmú almasűrítmény. Természetes összetevőinek köszönhetően éjszaka a bőr feltöltődik energiával, regenerálódik, és reggelre feszes, fiatalos arcbőr köszön vissza a tükörből.

Az éjszakai arckrémben található Dr. Schüssler-féle Nr.1-es Calcium fluoratum ásványi só serkenti a bőr kollagéntermelését, ezzel csökkentve a ráncosodás jeleit. A Nr.8-as Natrium chloratum Schüssler só a szervezet vízháztartásáért felel, és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek szöveti szinten. A sejtmegújításról pedig a hibiszkuszkivonat gondoskodik, ami célzottan aktivizálja az arcbőrt alvás közben is.

A Schüssler Age Protection Night éjszakai arckrém teljes körű védelmet és selymes érzést biztosít a nedvességmegkötő hyaluronsavval, de a bőr kiszáradását akadályozzák továbbá a bőrmegújító shea vaj és bőr feszességéért felelős ásványi sók is.