5 szépség trükk, amit már huszonévesen muszáj megtenned

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 szépség trükk, amit már huszonévesen muszáj megtenned

Persze, tudjuk, ilyenkor még nagyon távolinak tűnik az öregedés, de ha belecsöppensz a felnőttkor mókuskerekébe, akkor úgy fognak elröpülni az évek, hogy észre sem veszed. Márpedig az idő nem áll meg! Próbálj minél korábban kapcsolni, és gondoskodj a szépségedről addig, amíg még könnyű a dolgod!

Szikrázó mosoly Kép forrása: hyvaterveys.fi

Javarészt adottság kérdése, hogy milyenek a fogaid, de manapság már nincs mentség arra, ha nem gondoskodsz a mosolyodról.

A megfelelő fogápolás mellett az éves szájhigiéniai rutinokról se feledkezz meg, illetve ha rendszeresen fogyasztasz kávét vagy teát, a fogfehérítő eljárásokat is érdemes kipróbálnod!

Ne feledd, a mosolyod az egyik legszebb és legvonzóbb ékszered, ezért érdemes időt és pénzt szánnod arra, hogy sokáig megőrizd a szépségét!

 

Harc a ráncok ellen Kép forrása: adventures-in-cooking.com

Talán túlzásnak érezheted, hogy huszonévesen szemránckrémet kezdj el használni, pedig az első mimikai ráncok már 20-25 évesen kialakulnak.

Természetesen semmi gond nincs velük, és egyfajta bájosságot is adnak az arcnak, de ha időben elkezded a kezelésüket, akkor a harmincas éveidben sokkal könnyebben kordában tudod majd tartani az elmélyülésüket.

Talán éppen amiatt, mert sokan korainak tartják ilyenkor a ránctalanítást, nem túl könnyű speciálisan neked készült krémeket találnod a polcokon, a legtöbb termék +30-tól indul. Szerencsére van megoldás! Keresd a q10-koenzimet és a hialuronsavat tartalmazó termékeket, és használd őket reggel és este, a szokásos arctisztító rutinod után.