5+1 szépség trend, amit a nők imádnak, de a férfiak ki nem állhatják

Kovács Andrea
Írta: ,

A pasik kritikusak, ezt mindannyian tudjuk. Azonban léteznek olyan szépségtrendek, amiket mi csajok imádunk, a srácoknak azonban a hajuk égnek áll tőle. Persze ez nem feltétlenül jelenteni azt, hogy innentől kezdve tiltólistára kell küldenünk mindent, amit szeretünk, mégis érdemes odafigyelni, hogy melyek azok a trendek, amiket a párunk nem preferál vagy egyenesen kiábrándítónak tart. Hiszen mi nők az álcázás nagymesterei vagyunk: műszempilla, alapozó a tökéletes tónusokért és még sorolhatnánk, azonban a srácok sok esetben inkább a természetességre buknak. Éppen ezért hoztunk most néhány olyan szépségrendet, amit a fiúk abszolút riasztónak találnak.

1. Vörös ajkak

Bár furcsa lehet, de sajnos igaz. A legtöbb férfi nem túlságosan kedveli a vörös rúzst, ugyanis a piros szín állítólag az édesanyjukat idézi valamiért vissza. Persze ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve soha ne viselj vörös rúzst, de talán az első randira választhatsz valamilyen visszafogottabb árnyalatot. A srácok eleve a rúzstól ódzkodnak, mert azt gondolják, hogy maszatol és elkenődik. Azonban bátran megnyugtathatod őket, hogy a mai szuper rúzsok már egyáltalán nem kenődnek, bár ehhez az is kell, hogy te magad beruházz egy minőségibb darabra, ami nem ábrándítja ki szíved választottját sem.

2. Másnapos szemek

Na, jó, szerintünk ezt nem is kell túlragozni. A panda szemek, vagyis a több rétegben felvitt fekete szemfesték kimondottan taszító lehet a férfiak számára, pláne, ha az ember lánya úgy ébred, hogy csupa fekete borítja az arcát és a kispárnáját. A srácok elmondása szerint annál rosszabb élmény nincs, mint hogy a barátnőjük úgy ébred, hogy este nem mosta le a sminket az arcáról az pedig mindenfelé elkenődik. Arról pedig nem beszélve, hogy egy ilyen akció után a párnahuzat is garantáltan a mosásban landol.

5+1 szépség divat, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatják

3. Kék szemhéjfesték

Bár a kék szemhéjfesték még valamikor 1980-ban kiment a divatból mégis van néhány vállalkozó szellemű leány, aki szeretné újra felvirágoztatni ezt a trendet. A srácok szerint azonban erre egyáltalán nincs szükség, mert a legtöbbjüket egyenesen kirázza tőle a hideg. Persze a kéknek is vannak különböző árnyalatai, amiket hozzá passzoló színnel kombinálva bátran viselhetsz, azonban ügyelj rá, hogy semmiképpen se keltsd papagáj benyomását.

5+1 szépség divat, amit a nők imádnak, de a pasik ki nem állhatják

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv