Szenzációs szépségtippek az egészséges és sugárzó arcbőrért

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Szenzációs szépségtippek az egészséges és sugárzó arcbőrért

Bőrünk folyamatosan megújuló érzékszervként alkalmazkodik a különféle környezeti hatások ellen, részt vesz különböző anyagok kiválasztásában, így nem csoda, ha a szervezetünkben zajló változásokra is érzékenyen reagál, sőt, az egyes ásványi anyagok hiányában ún. arcdiagnosztikai tüneteket mutat.

A Schüssler-féle arcdiagnosztika és terápiás rendszer egy könnyen elsajátítható gyógymód, melynek alkalmazásával nem csupán az ásványi anyag háztartásunk optimalizálódik, hanem belülről szépülhetünk!

Az elkövetkezőkben egyszerűen elsajátíthatod arcod vizsgálatát, megállapíthatod, hogy mely ásványi sók szükségesek egészséged helyreállításához! 

A Calcium fluoratum, a terápiás rendszer 1. sója.

A Calcium fluoratum fő hiánytünetei: 

A kötőszövetek rugalmasságának sója nagy mennyiségben található meg a rugalmas rostokban, a fogzománcban, és a csontok felszínén. Ha megbillen a Calcium fluoratum egyensúlyi állapota, akkor arcbőrünk korai öregedése: szarkalábak, kockaredők, a szemzug vöröses-barnás elszíneződése, ajakszárazság figyelhető meg arcunkon. Kombinált hiány esetén a fogvégek áttetszővé válhatnak. 

A Calcium fluoratum fő alkalmazási területei: 

A Calcium fluoratumot leggyakrabban a bőr különböző eltéréseinél alkalmazhatjuk, mint például a nem kívánatos striák megjelenésekor, bátran alkalmazható keloidos sebgyógyulás megelőzésére, makacs bőrkeményedések kialakulásakor, illetve fokozott korpaképződés esetén. A kötőszövetek rugalmasságának támogatására lehet szükségünk aranyér, székrekedés, illetve visszeresség esetén. 
 
A Calcium fluoratum kétféle potenciában alkalmazható: 

  • D6: ha célunk a csontokba, fogakba történő beépülés támogatása
  • D12: ha ér vagy szépészeti problémákat szeretnénk orvosolni!

Szépségtipp :  

A Schüssler-féle terápiás rendszerben van két olyan szöveti só – a Calcium fluoratum és a Silicea –, amelyek kifejezetten a kötőszövetek és a bőr rugalmasságáért felelnek, ezek hiánya tehetők felelőssé az arc korai öregedéséért, a szem körül kialakuló szarkalábakért is.

Ha észleled ezeket a tüneteket, akkor itt az idő, hogy belefogj egy 2-3 hónapos kúrába – Calcium fluoratum D12 és a Silicea D12 napi 3x1 tabletta, naponta váltakozva, másfél liter buborékmentes vízben feloldva, napközben elkortyolgatva!

A harminc év feletti korosztálynak egyébként évente egyszer, prevenciós jelleggel ajánlott. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy-egy Calcium fluoratum-Silicea kúra után fiatalosabb, élettel telibb lesz az arcbőr, árad belőle a vitalitás, és valóban rugalmasabb lesz a bőrfelület

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján