Szempillanövesztő szérumot teszteltünk - Ilyen lett a végeredmény!

Írta: ,

Ragasztjuk, festjük, göndörítjük. Mindent bevetünk, hogy sűrű és hosszú szempillánk legyen. Talán soha nem rebegett még ennyi műszempilla, mint napjainkban. Úgy tűnik, a műszempillák fénykorát éljük. Engem viszont nem vonz a műanyag pilla, akármennyire szépen kivitelezhető is. Inkább a sajátomat szeretném látni extrább kivitelben. (x)

Ezért is akartam annyira kipróbálni a szempillanövesztő szérumot. Viszonylag elégedett vagyok a szempilláimmal, hiszen hosszúak és ívesek. A sűrűségével már kevésbé. A sok durva spirál és szemfesték bizony csúnya pusztítást tud végezni odafenn, könnyebben kihullanak a szálak és valahogy nem akarnak visszanőni.

A L’UX Factor professzionális szempillanövesztő szérumára esett a választásom. A felvitele rendkívül egyszerű: az előzőleg letisztított szempillák tövére az ecset segítségével felviszem a hatóanyagot, mintha csak tusvonalat húznék. Az alsó és felső szempillatövekre is alkalmazom a szérumot. Naponta többször is lehet használni - nekem 2-3 alkalommal sikerült. 

Két hét után már látványos volt az eredmény, ugyanis új szálak nőttek ki, így a színe is sötétebb lett!

Újabb hét után a fiatal szálak tovább nőttek, és mintha a régiek is hosszabbak lettek volna. Elképesztő az eredmény! Imádom a pilláimat és nagyon boldog vagyok, hogy ennyire egyszerű a megoldás.

Összességében nagyon megéri az árát, gyors és precíz a felvitele, egyszerű a használata. 2-4 hétig használni kell, ha látványos eredményt szeretnénk.

FIGYELEM! Ha rendelsz a L'UX Factor oldalán, használd a BIEN kuponkódot
extra 10% kedvezményért!

Tipp: Utólag olvastam a prospektuson, hogy szemöldökre is használható - pedig gondolhattam volna! Ha esetleg hiányosnak érzed bizonyos pontokban a szemöldököd, esetleg vastagítani szeretnéd, de már nem nő, érdemes bevetni ezt a „varázs-ecsetet”!

Még több információ a működéséről itt!