Szemöldökápolás és festés – Ezt tartsd be a csodás ívért

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Szemöldökápolás és festés – Ezt tartsd be a csodás ívért
A szemöldök milyensége kiemelten fontos, ha az arc egészét nézzük. Mindig rendben kell lennie, mert jelentős mértékben meghatározza a pillantásodat és természetesen az összképet. Bár már jóval ritkábban, mint korábban, sajnos még mindig látni olyanokat, akik nem foglalkoznak eleget ezzel a fontos területtel…
Festés kockázatok nélkül

Ha nem vágysz drasztikus változtatásokra és nem is akarsz túl sok pénzt kiadni, akkor az a legjobb, ha minden reggel kifested a szemöldöködet lemosható szemöldökpúderral-, vagy ceruzával.

Néhány alkalom után megtanulod a gyors és helyes felvitelt, és nem fog többet elvenni az idődből ez a lépés, mint 1-2 perc.

Ennyit azonban garantáltan megér, hiszen a szépen ívelt és ápolt szemöldök rögvest a pillantásodra tereli a figyelmet, ráadásul csodás kontúrt ad az arcodnak.

A megfelelő forma
A megfelelő formát gyanta, vagy szemölcsök csipesz segítéségével érheted el.
 
Otthon (főleg elsőre) egyáltalán nem ajánlatos gyantázni, de még nekiállni sem a szedésnek.
 
A legjobb, ha szakemberre bízod magadat, ugyanis a szép formát már sokkal könnyebb megtartani otthon, mint egyedül kialakítani.
 
Ha a kozmetikus elvégezte a dolgát, neked már csak ki kell szedned az újra kinövő szálakat, esetleg néhány havonta ismét segítséget kérned, hogy egész biztosan megmaradj a helyes ívnél.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!