Milyen formájú a szemöldököd? Az arcelemző szerint sokat elárul a személyiségedről

Sándor Alexandra
Írta: ,
Milyen formájú a szemöldököd? Az arcelemző szerint sokat elárul a személyiségedről

Kép forrása: unsplash

Jean Haner foglalkozása igazán nem mindennapi: azt kutatja, hogy az emberek személyisége hogyan függ össze az arcvonásaikkal. A wisdomofyourface.com weboldal üzemeltetője nemzetközi konferenciákat is tart a témában, és most elmondja, milyen kapcsolatban áll a szemöldök a belső tulajdonságokkal. Vigyázat: a cikk elolvasása után önkéntelenül is előítéletekbe bocsátkozhatsz!

Rövid szemöldök

Jean szerint általában annak rövid a szemöldöke, aki nem tudja megfelelően kezelni a stresszt, illetve nem szeret családi vagy baráti konfliktusokkal szembesülni, mert kifejezetten összezavarodik tőle. Britney Spears-nek például rövid szemöldöke van.

Mivel az ilyen ember nehezen viseli a stresszt, túl érzékenyen érintik a körülötte történő negatív események. Fontos megteremtenie maga körül a nyugalmat, párválasztásában is azt az embert keresi, aki racionalitásával és nyugalmával jó hatással van rá.

Hosszú szemöldök

Eva Mendes meglehetősen hosszú szemöldöke már jó stresszkezelésről árulkodik, valamint arról, hogy rengeteg barátja van, akiknek segít megoldani a különböző problémákat.

„A hosszú szemöldökű emberek kiváló munkaerők, szuperül teljesítenek felelős pozíciókban és szeretik a versengést” – tette hozzá Jean.