A legjobb trükk a szem alatti táskák eltüntetésére

Nagy Niki
Írta: ,

Mindenkinek vannak otthoni trükkjei a karikás, táskás szemek enyhítésére, mivel talán nincs olyan nő a Földön, aki vagy a szerencsétlen genetikája, vagy egy tanulással töltött, átvirrasztott éjszaka, esetleg egy igazán durva buli után ne tapasztalta volna magán, hogy zavaróan sötétedik és puffad a szeme alatti bőrfelület. A legjobb módszer viszont nem a hideg kanál, nem az uborka, de még csak nem is a zöld tea – hanem egy sokkal egyszerűbb trükk.

A puffadt szem, hiszed vagy sem, tud szexi is lenni – Kate Moss például arra alapozta az egész karrierjét, hogy mindig úgy nézett ki, mintha egy nagyon durva buliból tartana hazafelé. Ha viszont mégsem szeretnél úgy kinézni, mint ő, vagy úgy gondolod, hogy nem viseled olyan jól a karikás, puffadt szemeket, akkor van egy nagyon jó tippünk a zavaró probléma eltüntetéséhez.

A szakértők szerint ugyanis a titok nem az, hogy a szemed alatti területre koncentrálj – legalább annyira fontos az is, hogy a nyirokcsomóidat stimuláld.

Kép forrása: mne_len/Depositphotos.com

A nyirokrendszered egyik feladata ugyanis a testedben található folyadék szabályozása, a karikás és puffadt szemek pedig amiatt alakulnak ki, hogy ezeken a területeken ez a folyadék megmarad. A szem alatti környék stimulálása nem elég, muszáj egy kicsit a nyirokcsomókra is figyelni, méghozzá a legjobban akkor jársz, ha a krémezés során kerítesz erre sort.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba