Szabadulj meg a pattanások okozta hegektől ezekkel a természetes módszerekkel!

Nagy Niki
Írta: ,

A pattanások okozta hegek megkeseríthetik az ember életét, még akkor is, ha már egyáltalán nem gyulladt az arca – és ember legyen a talpán, aki meg bírja állni, hogy ne nyomkodja ki az idegesítő puklikat, ami aztán újabb és újabb hegesedéshez és foltosodáshoz vezet. Szerencsére erre is vannak otthoni praktikák, amelyek több ezer forintos krémek és hosszú nevű mesterséges anyagok nélkül is segítenek elhalványítani a pattanások maradványait.

Ez a csodálatos növény szinte minden bőrproblémára jó nyugtató és hidratáló hatása miatt. A hegek eltüntetéséhez a növényből kinyerhető zöld gélre lesz szükséged, amit egészen egyszerűen csak be kell masszírozni a hegekbe és a foltokba, és várni a csodálatos hatását.

Felvitel után fél órával később mosd le az arcod, és akár napi kétszer is ismételd meg a folyamatot.

Az E-vitamin kapszula a heges bőr legjobb barátja. Nyisd fel a bármelyik drogériában kapható kapszulát, és masszírozd bele a bőrödbe!

Nagyjából tíz percig dolgozz rajta, majd hagyd még fenn nagyjából húsz percig, ezután meleg vízzel mosd le. Ezt már akár napi háromszor is végezheted, de arra figyelj, hogy aktív pattanásra ne kend rá.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!