Strobing – A legújabb sminktrend a kontúrozás után

bien.hu
Írta: ,

Az elképesztő népszerűségnek örvendő kontúrozás után a strobing a következő sminktrend, amit biztosan ki akarsz majd próbálni! A technika rejtelmeibe most a M∙A∙C Cosmetics Artist training and development alelnöke, Gordon Espinet avat be téged. 

1. Sminkmesterként sok féle trenddel találkozol, mit gondolsz miért most lett ennyire népszerű a “strobing”?

Azt gondolom, hogy a strobing az ellenkezője a kontúrozás trendjének, ami szinte uralja a közösségi médiát. Strobing a finomságról, a finom árnyalatokról és az elérhető, kiemelésen és ragyogáson alapuló szépségről szó. Az általa nyert megjelenés mindenkinek szól.

2. Hogyan jellemeznéd a Strobe Krém összetevőit és hatását?

A Strobe Cream egy könnyű hidratáló ami egy különleges kagyló-kivonat segítségével csillogást varázsol és a legtöbb arcbőrre alkalmazható. Finom vagy akár intenzív hatás is elérhető a krém használatával, függően attól, hogy mennyi terméket viszel fel a bőrödre.

3. Hogyan ajánlod a Strobe krém applikálását? Ujjal, ecsettel vagy pedig sminkszivaccsal?

Az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága a Strobe Krémnek a sokoldalúság. Közvetlenül a letisztított arcra is felviheted, vagy ahogy én szeretem használni száraz bőrre a hidratáló krém után. A sminkszivacsot nem ajánlom applikációhoz, mivel beszívná a terméket magába, ezért inkább ujjal vagy ecsettel való felvitelt javaslok. Ha az alapozód előtt használod, a teljes bőrképedet ragyogóvá teszi, ha az alapozó után viszed fel akkor csak a kívánt területeket emeli ki az arcodon.

Kép forrása: maccosmetics.com

4. Van valamilyen egyedi módszer amivel előkészíthetjük a bőrt a Strobe kréme felvitele előtt? Mely termékekkel párosítható legjobban ez a krém?

A Strobe Cream a legtöbb Prep + Prime termékre applikálható, azonban nem ajánlom hogy más ragyogást fokozó termékkel együttesen legyen használva. A párban használt másik termék mindig matt vagy szatén legyen, a túl sok strobing túl sok, hivalkodó csillogást eredményez.

5. Mondanál pár jól bevált trükköt a termék használatához?

A ragyogó összképhez egy pár csepp Strobe krémet keverek a folyékony alapozómba, de szeretem a terméket az alapozás után, Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35 felvitele után is használni az arc kiemelkedő részein, mint például az orrnyergen, a járomcsonton valamint a kulcscsonton.

6. Véleményed szerint ez a termék alkalmas mindennapi vagy inkább csak alkalmi használatra?

A Strobe Cream tökéletes a mindennapi használatra is. Próbáld ki a természetes ragyogó hatását az alapozódba vagy az alapozás után történő applikációval!

Ha szeretnéd a saját szemeddel is látni, mire képes ez a technika, nézd meg ezt a videót!