Sminksuli: 4 Valentin napi smink – 4 különböző stílus

Kardos Julia
Írta: ,
Sminksuli: 4 Valentin napi smink – 4 különböző stílus

Képzelhetitek, hogy smink fanatikusként mennyi kérdéssel zaklatom a környezetemben élő hímeket. Válaszaik alapján nagy általánosságban azt a következtetést szűrtem le, hogy nem igazán értik mi a funkciója a különböző termékeknek vagy technikáknak, ennek ellenére mindenről határozott véleményük van.

4 különböző hangulatú sminkkel készültem ma nektek, lesz teljesen natúr(nak tűnő), romantikus, elegáns és érzéki. Természetesen az emberek személyisége ennél sokkal összetettebb, mégis remélem, hogy lesz köztük egy kedvenc, ami inspirációt ad nektek a nagy napra.

Első sminkváltozat: „No-makeup”

Egyértelműen állíthatom, hogy ez a legtöbb férfi kedvence. Minél üdébb, természetesebb, egészségesebb a hatás, annál jobban tetszik nekik.

A rossz hír az, hogy sokkal nehezebb elérni ezt az eredményt, mint hinnénk.

A bőrhibákat és a szem alatti karikákat el kell tüntetnünk, a szemöldöknek szép egyenletes ívet kell rajzolnunk, az arcrózsa legyen kicsattanó, a pillák pedig legyenek hosszúak, de mindezt úgy, hogy ne látsszon az arcon a termék!

 

Első sminkváltozat: Így készítsd el

Kezdj mindig bőrápolással! A „no-makeup” lényege a tökéletes bőr, ehhez pedig nem elég az alapozó és a korrektor.

Én legtöbbször még az alapozómba is olajat keverek. A szemöldök formázásához használj matt szemhéjpúdert, mely a saját szálaidnál jóval világosabb. Így lesz láthatatlan és természetes a hatás.

Pirosítónak krémes terméket válassz, lehet ez akár egy krémes rúzs is, én egy rózsaszín szemhéjbázissal csináltam. Nagyon enyhén vidd fel, olyan legyen, mintha csak megcsípte volna a hideg az arcod.

A szempillákat először pödörd meg, majd egy réteg spirállal fesd át. Ha összetapadnak a szálak, egy kiürült spirál fejjel, vagy szemöldök fésűvel válaszd szét őket. Az ajkakra elég egy kis szájápoló és kész is.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!