5 tutorial videó, amivel profi sminket csinálhatsz halloweenra

Nagy Niki
Írta: ,
5 tutorial videó, amivel profi sminket csinálhatsz halloweenra

Lehet, hogy a halloween nem magyar ünnep, de attól még óriási élmény lehet beöltözni és vicces, eredeti vagy éppen ijesztő karakterek bőrébe bújni. Ha szeretnél valami igazán maradandót alkotni idén, és elkápráztatnád az ismerőseidet, inspirálódj ezekből a videókból!

Ne aggódj, ha nem vagy profi sminkes, a válogatásban találsz olyanokat is, amelyeket a saját eszközeiddel is elkészíthetsz, de olyanokat is, amelyekhez szükséged lesz némi leleményességre. A lényeg úgyis az, hogy jól érezd magad a jelmezválasztás és -készítés közben!

Vámpírsmink

[beagyaz:video:378] 

Ez a smink a könnyebbik kategóriához tartozik, olyan eszközökkel készül, amelyek nagy eséllyel a te repertoárodban is megtalálhatók – de ha mégsem, villámgyorsan be tudod őket szerezni a legközelebbi drogériában. Chelsea Crockett lépésről lépésre vezet végig a smink elkészítésén, a végeredmény pedig kellően hátborzongató. A vámpír jelmezzel soha nem tudsz mellélőni!

Az apáca

[beagyaz:video:379]

Az elmúlt évek egyik legnagyobb visszhangot vert horrorfilmje volt Az apáca, ami már csak azért is szerencsés, mert a főszereplő démon, Valak sminkjét nagyon könnyű elkészíteni. Valójában csak arra lesz szükséged, hogy eltüntesd a szemöldököd, ha pedig igazán komolyan gondolod a dolgot, még műorrot is ragaszthatsz magadnak, de ez már tényleg a haladó szint, és enélkül is tökéletes lehet a sminked.

Földönkívüli maszk

[beagyaz:video:380]

Ez a smink már egy kicsit több munkát igényel, de garantált, hogy a hatás nem fog elmaradni! Nem is hinné az ember, hogy ez az ijesztő száj leginkább csak műkörömből és vattából készül, de valójában semmi ördöngösség nincs benne. Ha nem félsz egy kis időt eltölteni az idei jelmezeddel, ezzel a sminkkel biztosan sikert aratsz.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba