A sminkek, amiket kár lenne kihagynod idén halloweenkor

Pölz Kitti
Írta: ,
A sminkek, amiket kár lenne kihagynod idén halloweenkor

Habár Magyarországon nincs nagy divatja a „Csokit, vagy csalunk!” játéknak, és nem farag mindenki tökből lámpást ebben az időszakban, azért érdemes egy kicsit hangulatba hozni magunkat és elmenni egy laza, beöltözős, hangulatosan kidekorált buliba. Ha pedig kimozdulsz egy ilyen esemény alkalmával, ahhoz megfelelő és extravagáns smink dukál – próbáld ki valamelyiket ezek közül és ragyogd végig a halloweent!

Ez a smink nemcsak elképesztően szép, de tökéletesen kiemeli a szemeidet – ha füstössé varázsolod őket (egy ilyen különleges és extra színnel, mint a vörös), nem lesz olyan ember, aki ne bámulna meg ezen az estén!

Használd ki a csillámos részleteket is – mikor máskor ragyoghatnál egy ilyen erős sminkben, mint halloweenkor?

Ha világosszőke a hajad, vétek lenne kihagyni ezt a sminket...

Elő minden hófehér árnyalattal, díszítőkővel, matricával és a halvány rúzzsal!

Hangsúlyozd a szemed és a szád, a többit pedig hagyd meg világosan, aztán díszíts – elsőre elég extrémnek tűnhet, de hidd el, imádni fogod, nagyon különleges kinézetet kölcsönöz, főleg, ha kis csillagokkal teszed még ragyogóbbá az arcod.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!