Megmutatjuk a sminket, amelyik a legjobban bejön a férfiaknak

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Megmutatjuk a sminket, amelyik a legjobban bejön a férfiaknak

Egy nő általában azért sminkel, hogy szépnek lássa a környezete, mégis sokan figyelmen kívül hagyják, hogy mi is az, ami valójában tetszik a férfiaknak. Ha már ilyen látványos praktikához folyamodsz, akkor bánj vele tudatosan!

Babaarc

A kislányos külső mindig bejön, hiszen nem véletlen, hogy az idősebb férfiak is éppolyan előszeretettel válogatnak a fiatal hölgyek között, mint a korban hozzájuk illők. A babás smink ezért tuti befutó lehet, amennyiben tetszeni akarsz a másik nemnek.

Ez a smink lényegében nagyon hasonlít a természetes változathoz, a különbség annyi, hogy itt főként rózsaszínes árnyalatokkal kell dolgoznod, a szemhéjakon, az arcon és az ajkakon egyaránt.

A halványabb és matt árnyalatok ebben az esetben sokkal nyerőbbek, mint a feltűnő és a csillogó társaik, hiszen azok inkább felnőttesebb megjelenést kölcsönöznek, nem pedig gyermeki bájt.  

Csábító ajkak

A férfiak szeretik a csábító ajkakat, hiszen ebből egyértelműen arra a bizonyos imádott tevékenységre asszociálnak.

Ennek ellenére nem szerencsés a nagy csókcsatákat megpecsételni egy vérvörös rúzzsal, mert ez már jóval kevesebb férfinak tetszik, mint a szolidabb, rózsaszínűbb, esetleg átlátszóan tündöklő változat.

Mostanában egyébként is divatosak a cukorkaszínek az ajkakon, érdemes ezekkel kísérletezni, de csak mértékkel, ugyanis a neonos árnyalatok már nagyon is természetellenesek, s azokat – mint tudjuk – csak igen kevés férfi díjazza.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!