Ránctalanító krémet teszteltem! Ilyen lett a bőröm 8 hét után

Írta: ,

A harmincas éveim közepét taposva egyre jobban kezdtek zavarni az öregedés apró jelei. Mély homlokráncaim, sűrű szemkörnyéki vonalaim lettek. A sminkelés is kezdett kihívás lenni, hiszen az alapozás és korrektorozás sokszor csak még inkább kiemeli a ráncokat. Kicsit szkeptikusan vágtam neki a nagy ránctalanító tesztemnek, de a krém sokat ígér és meggyőző háttérrel rendelkezik, így izgatottan vártam a csodát. (X)

A botox hatású L’UX-FACTOR 4D bőrfiatalító krémet 8 héten keresztül teszteltem. Naponta legalább kétszer alkalmaztam a teljes arcomon és dekoltázsomon. Egyetlen használattól is érezhető a feszesítő, hidratáló hatás, de a ráncok „feltöltődéséhez” legalább 1 hónap szükséges. 

Mivel mindig megtisztított, smink- és szennyeződésmentes bőrön kell alkalmazni, a reggeli arcmosás után vittem fel a bőrömre, valamint este, a már újra tiszta arcomon alkalmaztam.

Tudományos háttér

- A legtöbb piacon kapható ránctalanító krém kínai hialuronnal készül, a L’UX-FACTOR 4D bőrfiatalító krémben azonban 100%-ban természetes európai eredetű hialuronsav van.

- A krém mikromolekuláris aktív hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, így biotikus hatással a sejtmembránában belülről betöltik a ráncokat.

- Tesztelt összetevői elősegítik a felhám természetes regenerációs folyamatát, ezáltal pedig javul a bőr tónusa.

- Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt, minden bőrtípusra alkalmas, még a legérzékenyebb bőrre is.

Eredmény és tapasztalatok

Már egy hét után jobb textúrájú, bársonyosabb és feszesebb lett az arcbőröm. 3 hét után már szemmel láthatóan halványodtak a kisebb szemkörnyéki ráncok, de a mélyebb homlokráncok még alig változtak valamit.

Az áttörést számomra a 6. hét hozta, ekkor végre a mélyebb vonalak is kezdtek halványodni! Ez volt az a pillanat, amikor örömtáncba kezdtem, hiszen valami, ami évek óta zavar, végre eltűnik!

Túlzás nélkül, ha csak a ráncokat nézzük, 10 évet visszarepülhettem időben!

A smink is másképp áll a simább bőrfelületen: egy kis alapozás és pirosító után üde, vonzó nappali megjelenésem lett!

A krém tehát nálam díjnyertes, beváltja azt, amit ígér. 8 hetet érdemes számolni a maximális eredményért, de fokozatosan látni fogod a javulást. Jó szépülést és nagy önbizalmat kívánok nektek!

A krémet ide kattintva lehet beszerezni, a BIEN10 kuponkóddal pedig 10% kedvezményt is bezsebelhetsz!