5+1 Extra tartós sminket garantáló termékek – Fixálj, mint egy profi

Nagy Rebeka
Írta: ,
5+1 Extra tartós sminket garantáló termékek – Fixálj, mint egy profi

Eleged van belőle, hogy a reggel gondosan elkészített sminked nap végére olyan lesz, mintha fel se tetted volna? Ahhoz, hogy egy smink tartós legyen, persze a technika is fontos, de a legmeghatározóbbak mégis a termékek. Hiszen ha ezeket jól válogatod ki, a sminked nem ismer majd lehetetlent!

Hosszantartó alapozó Kép forrása: bloomingdales.com

A boltok polcain számtalan, különböző tulajdonságokkal rendelkező alapozót találhatsz, és nem mindegy, hogy melyik típust használod, ha a tartósság az első szempontod. A legjobb választás, a hosszan tartó alapozó, hiszen ennek az összetétele eleve úgy van kialakítva, hogy jóval tovább a helyén maradjon, mint egy átlagos alapozó. Ezeknek általában a csomagolásán is fel van tüntetve, hogy 12 vagy 24 órán át fent tudnak maradni.

Ha egész nap dolgozol, majd utána csinálnál egy programot is, de nincs kedved magaddal cipelni a neszesszeredet egész nap, akkor mindenképp be kell szerezned egy ilyen terméket!

Sminkfixáló Kép forrása: shopstyle.com

Régi trükk, hogy hajlakkal fújjuk be a sminket, és az tartós lesz egész nap. Ami igaz is, viszont a bőrnek elég káros, ha sűrűn alkalmazod!

Ezért ha te is a tartós smink megszállottja vagy, inkább szerezz be egy sminkfixálót, ami egy valóban hatásos termék. Persze ebből is sokféle létezik, ezért érdemes olyan választanod, ami nem csak tartóssá teszi a sminkedet, de ápolja és fel is frissíti a bőrt. Ahogy kész a sminked, már fújhatsz is rá egy kicsit, és készen is vagy – csak arra figyelj, hogy ne túl közelről, hanem kb. 20-30 cm-ről használd.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv