5+1 trükk, amit el kell tanulnod a profi sminkesektől

Nagy Rebeka
Írta: ,
5+1 trükk, amit el kell tanulnod a profi sminkesektől

Pár hónappal ezelőtt írtam egy sminkes trükkökről szóló cikket, amit rengetegen elolvastatok (tényleg, szinte felfoghatatlanul sokan), sőt jó pár személyes levelet és kérdést is kaptam tőletek a megjelenés után. Éppen ezért úgy döntöttem, most megosztok veletek pár újabb fortélyt. Remélem, ezeket is annyira szeretni fogjátok, mint az előzőeket! :)

Fehér ceruza primerként, világosításra

Egy fehér szemceruzával sok szuper trükköt lehet csinálni, de nekem ez a kedvencem! A lényege, hogy ha ilyet használsz a szemhéjad előkészítésére primerként, akkor nem kell lealapoznod vagy korrektoroznod ezt a területet (hogy később beletapadjon a szemhéjpor), a bázisod mégis tartós és intenzív lesz.

Ezzel a trükkel ráadásul azt is elérheted, hogy a világos szemhéjporod ne csak a palettádban nézzen ki tökéletesen, hanem felrakva is vibrálóan fénylő és erős legyen a hatása

Egy hegyes ceruzával satírozd át a szemhéjadat, majd ha készen vagy, apró, ütögető mozdulatokkal dolgozd össze az egészet. Ugye, mennyivel szebb a végeredmény? :)

Narancssárgás-piros rúzs a karikák eltűntetéséhez

Gondolom hallottál már róla, hogy a szem alatti sötét karikák eltüntetésére a legjobb módszer egy narancssárga korrektor – de lássuk be, ez a legtöbb lány sminkkészletében nem lelhető fel.

Ezzel persze nincs is semmi baj, különösen, hogy a korrektor szuperül helyettesíthető akár egy narancssárgás-piros matt rúzzsal is.

Ebből kenj egy keveset a szemed alá, az ujjaiddal dolgozd el, majd rakd rá a szokásos korrektorodat és púderezd le az egészet. Voilá, a tekinteted máris friss és üde!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv