Profi cicás smink elkészítése lépésről lépésre

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Profi cicás smink elkészítése lépésről lépésre

A cicás smink már rég óta divat, és ez idén sincs másképp. Tudd meg, hogyan készítheted el magadnak egyszerűen, különösebb kézügyesség nélkül! Amennyiben ezt viseled, biztosan te leszel a bulik királynője!

Alapos alapozás

Az első és legfontosabb lépést minden smink előtt az az alapozás. Sokan azonban sajnos kihagyják a szemhéjukat, pedig ha azt is lefedjük, akkor egyrészt élénkebb lesz az, ha viszel fel egy kis színt, másrészt pedig sokkal tartósabb lesz, így nem kell azon aggódnod, hogy összegyűlik a szemráncodban a festék, vagy elmaszatolódik.

Erre a célra használhatod a jól megszokott alapozódat, viszont jobb eredményt érhetsz el akkor, ha külön erre a célra kifejlesztett, szilikon tartalmú szemhéj alapozót használsz.

Ceruza, vagy tus?

Sokan gondolkodóba esnek, mivel is készítsék el a cicás sminkre jellemző vonalkát. A válasz egyszerű: attól függ, milyen hatást szeretnél elérni.

Amennyiben a természetesebb külső híve vagy, válaszd inkább a puhább ceruzát, amit kissé el is satírozhatsz egy fülpiszkáló segítségével.

Azonban ha drámaibb kinézetre vágysz, akkor mindenképpen tust használj, viszont ahhoz némi gyakorlás szükséges. Ha nem vagy biztos magadban, akkor rajzold meg a vonalat ceruzával, majd azt húzd át a tussal!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv