Szörnyen elrontott mellek: 7 érv, hogy ne plasztikáztass

Sándor Alexandra
Írta: ,
Szörnyen elrontott mellek: 7 érv, hogy ne plasztikáztass

Ráncmentes arc, hatalmas és kerek keblek, lapos has, magasra emelt fenék és implantátumtól feszülő vádli... A magazinok címlapjairól ilyen csajok néznek vissza rád. Nem csoda hát, ha alkalomadtán úgy érzed, szívesen kés alá feküdnél a tökéletesebb test érdekében. Mutatunk hét okot, hogy miért ne tedd!

Halálozási kockázat

A plasztikai műtét is műtét, bármennyire kecsegtető az eredmény.

Az emberi test bármilyen beavatkozásra reagálhat rosszul – amire különösen nagy az esély, ha van valamilyen betegséged, túlsúlyos vagy, esetleg dohányzol.
 
Az orvosok ilyenkor statisztikákkal szokták nyugtatni a pácienseket, amikkel nem sokat érsz, ha éppen te vagy a tízezerből egy.
Irreális elvárások

Ha a harmadik iksz betöltésével is tininek akarsz tűnni, lásd be: nem normálisak az elvárásaid. Gondold végig, miért vagy ilyen szigorú magaddal, és miért nem tudsz megbékélni a mostani külsőddel

A plasztikai sebészek sem tudják visszaforgatni az idő kerekét, ráadásul nagy a veszélye, hogy ha egyszer kés alá fekszel, megállíthatatlan körforgásba sodrod magad, hiszen a következő ráncocskával ismét az orvoshoz futsz.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján