Ilyenek lesznek az ősz legnagyobb sminktrendjei

Nagy Niki
Írta: , Frissítve:
Ilyenek lesznek az ősz legnagyobb sminktrendjei

A természetesség mellett jelenleg a sminktrendekben a “több az több” elve érvényesül: nincs visszafogottság, a lényeg a feltűnés és az önkifejezés. Nem lesz ez másként a 2019-es őszi szezonban sem: már most készülhetsz, hogy vadabbnál vadabb sminkekkel találkozhatsz majd a kifutókon és a mindennapokban egyaránt.

Durva pirosító

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha olyan vagy, mint én, ennek a trendnek nagyon fogsz örülni: ősszel semmi nem lesz túl sok, ha a pirosítókról van szó, nyugodtan rakhatod fel anélkül, hogy furcsán néznének rád. Szerencsére a hűvösebb, szelesebb őszi időben nem is olyan életidegen az ilyen kipirult orca, de egész nyugodtan rá is segíthetsz a kedvenc termékeiddel.

Bármi, ami csillog

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Itthon azért javarészt még csak fesztiválokra szokták bevállalni a lányok ezt a mértékű csillogást, de úgy tűnik, hogy a trend marad, és egyre inkább begyűrűzik a mindennapokba is. Nincs olyan, hogy túl sok, egész nyugodtan engedd szabadjára a fantáziádat, annyira, amennyire csak mered.

Az újragondolt tusvonal

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Rengeteg olyan képet látni mostanság a kifutókról, amiken a modelleknek ugyan a ‘60-as éveket visszaidéző tusvonalas szemsminkjük van, azért mégis teljesen mások, mint a korábbi verziók: mind a vonalvezetés, mind a stílus, mind a szín eltér a nagy klasszikusoktól. Nincsenek már szabályok, nem csak a cicavonal a menő, gyakorlatilag bárhová lehet húzni a vonalat, bármilyen színnel.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?