Nyirokmasszázs és őssejt kezelések? 2020 legnagyobb szépségtrendjei

Nagy Niki
Írta: ,

A Yelp véleményező weboldal minden évben összeállítja, hogy milyen trendek várhatók az új évre – most 2020-ra is elkészítette a szépségtrendekről szóló előrejelzését. A weboldal 28 millió felhasználója és szakértők segítségével választotta ki azokat a divatirányzatokat és kezeléseket, amelyek az idei évben tarolni fognak.

Mindegy, hogy arckezelésről vagy egész testes masszázsról van szó, a nyirokmasszázs egyre népszerűbb lett 2019-ben, és ez a trend folytatódni fog 2020-ban is.

A nyirokmasszázs serkenti, aktivizálja a nyirok rendszer működését, a para-szimpatikus idegrendszer aktivitását.

Célja, hogy a nyirokcsomók és a nyirokutak serkentésével, karbantartásával támogassa a szervezetet, hogy képes legyen önállóan megbirkózni a nyirokkeringéssel, a szervezet méregtelenítésével, az immunrendszer megfelelő működtetésével.

A tudomány egyelőre még nem foglalt igazán állást amellett, hogy hatásos-e az ilyen masszázs, de ártani valószínűleg nem árt, így nem is olyan tragédia, hogy belekerült a legfontosabb trendek közé.

A microblading most már a múlté, a Yelp szerint a szemöldöklaminálás lesz 2020 nagy slágere. Hogy ez pontosan mit is jelent?

A szemöldöklaminálás egy orosz szépségápolási technika, amelynek segítségével azonos irányba terelhetők a rakoncátlan szőrszálak.

Az eredmény frissen fésült, tupírozott hatású szemöldök.

A baj persze csak az, hogy alapvetően ez csak azokon segít, akiknek egyébként dús szemöldökük van – azok, akiket kevesebbel áldott meg az ég, vagy akiknek nagyon világosra sikeredett, ezzel nem igazán tudnak élni, vagy ha tudnak is, sok értelme azért nincs.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba