NYEREMÉNYJÁTÉK: kipróbáltam a LUNA 3 okos arctisztítót

Csizmadia Beáta
Írta: ,
NYEREMÉNYJÁTÉK: kipróbáltam a LUNA 3 okos arctisztítót

Tudtad, hogy a sok külső szennyeződés, sminkmaradék, pórusokban tárolt kosz, elhalt hámsejt, kezedről felvitt baktérium mind az arcodon csücsül? Ha ezentúl az otthoni arctisztításodra rászánsz mindösszesen 60 másodpercet, mindezektől búcsúzhatsz és köszöntheted a tiszta, üde arcbőrödet. (X)

Az otthoni arctisztításról nem lehet elég ódát zengeni. Hiába költünk profi sminkekre, járunk kéthetente menő kozmetikushoz, öltözünk szép ruhába, ha az arcunk a mindennapi szennyeződések alatt szenved.

Megvallom, az elnagyolt sminklemosásokon kívül eddig nem sokat foglalkoztam az arcom tisztításával, így amikor kipróbáltam a LUNA 3 arctisztító készüléket, meglepődtem, hogy bőr lehet ennyire selymes és üde! Olyan, mintha egy kis robot arcradírozó ügyködne az arcodon, hogy az kifogástalanul ragyogó legyen.

Nyerj LUNA 3 okos arctisztítót


1/2

Mennyi ideig tart a LUNA 3 applikáció segítségével végzett arctisztítás? (segítség a cikk folytatásában)


A nyereményjátékban való részvételhez kérlek, add meg az alábbi adatokat:

Kinek ajánlott a LUNA 3?

Minden nő arcának megújulást jelent ez a mélytisztításra alkalmas készülék, azoknak pedig kiemelten ajánlott, akik aktív életet élnek, esetleg edzenek. A FOREO LUNA 3 szónikus tisztítókeféi nem porózus hipoallergén szilikonból készülnek, ezért rendkívül higiénikusak. A percenként több mint 8 ezer szónikus pulzálás és az egyedülálló design garancia az arcbőr mély és kíméletes tisztítására. 

Speciális technológiának köszönhetően, ugyanúgy alkalmazható normál bőrre, mint érzékeny bőrre. Kevert bőrűek és zsíros bőrűek is egyaránt használhatják.

Hogyan kell használni?

1. Lemostam a sminkemet.

2. Letöltöttem a LUNA 3 appot az okostelefonomra, kiválasztottam a LUNA 3 opciót, bekapcsoltam (5 másodpercig nyomva tartva a bekapcsoló gombot) a LUNA 3 készüléket, így szinkronizált a telefon és a kefe.

3. A kedvenc arctisztítómat a kefére nyomtam, benedvesítettem az arcomat, majd elkezdtem az app útmutatása szerint az 1 perces arctisztítást.

4. Az applikáció utasításai szerint az arcom különböző zónáit radíroztam át. Minden zóna közt pár másodpercre szünetelt a készülék szónikus pulzálása, hogy tudd, váltani kell.

5. Leöblítettem langyos vízzel az arctisztítót az arcomról.

6. A mélytisztítás után tovább kényeztethettem az arcomat: a kefét megfordítva (a másik oldalán masszírozó funkcióval van ellátva) az app utasításai szerint átmasszíroztam az arcomat.

7. A masszírozás után ránctalanító szérumot (hidratáló krémet is lehet) applikáltam az arcomra a szónikus kefe segítségével.

Észrevételek

- A LUNA 3 nem sminklemosóként működik, hanem a smink eltávolítása után segít az arc mélyebb tisztításában, tehát a használata előtt mindenképp töröld le a sminkedet!

- A standard arctisztítás után FOREO szérummal is át szoktam masszírozni az arcomat (antixidáns tartalmú hidratáló és bőrfiatalító szérum), természetesen a LUNA 3 készülékkel. Sokkal hatékonyabb a szérumok bőrbe való masszírozásában, mintha ezt ujjal kellene felvinni.

- A LUNA 3 masszírozó fej mindennapos használatra lett kifejlesztve, sőt, napi kétszer is lehet használni!

- Amennyiben ránctalanító krémet is szoktál alkalmazni (és 30 fölött miért is ne tennéd?!), úgy a kefével is megteheted. Igazi professzionális arcmasszázs a ráncok ellen!

- Az arctisztítás után megfordíthatod a kefét és a fej masszírozó részével átmasszírozhatod az arcodat és nyakadat. Az app egyébként erre is tartogat egy útmutatót!

Ezért győzött meg!

- A végeredmény magáért beszél: selymesebb, feszesebb, ragyogóbb arcbőröm lett, és mintha kivilágosodott volna a színe is!

- Tetszik a minimál design és a kütyü profi kivitelezése. Az applikáció is hozza a letisztult, lényegretörő egyszerűséget (elvégre nőkre van tervezve!).

- Akár smink nélküli napom van, akár makeupban kell megjelennem, sokkal szebb az arcom! A LUNA 3 alkalmazása után sokkal jobban terül az alapozó az arcbőrömön, így a sminkem szemmel láthatóan szebb lesz.

Az arcápolási rutinom teljesen megújult: a LUNA 3 okos arctisztító készülékkel indítom és fejezem is be. A hidratálást és a szérumom felvitelét is rábízom, mert az ujjaim messze nem ennyire hatékonyak. Végül, de nem utolsó sorban arcmasszázsnak is kiváló ez az okos kütyü.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!