Nehogy kidobd a banánhéjat: 5+1 módszer, ahogyan szépülhetsz vele

Kovács Andrea
Írta: ,
Nehogy kidobd a banánhéjat: 5+1 módszer, ahogyan szépülhetsz vele

Kép forrása: unsplash

Azt mindenki tudja, hogy a gyümölcsök jót tesznek az egészségnek, de gondoltad volna, hogy azok a részeik, amik eddig a szemétben landoltak, szintén segíthetnek a szépséged megőrzésében? A finom táplálékok vitaminjai nem csak belülről ápolhatnak, és még az olyan egyszerű dolgok is, mint a banánhéj, segíthetnek a szépséged megőrzésében. Mutatjuk, hogyan!

A banánhéjjal a pórusokat is megtisztíthatod, és anélkül szabadulhatsz meg a pattanásoktól, hogy közben kiszárítanád a bőrödet.

Csak fogj egy darabka banánhéjat, és a belső felével dörzsöld át az orrodat vagy az álladat, ahol a legtöbb a mitesszer. Nem kell erősen súrolni, a lényeg a finomság és a türelem.

Néhány perc finom dörzsölés után mosd le az arcodat, és ismételd meg még 3-4 alkalommal a műveletet.

A türelem nagyon fontos, de cserébe néhány nap alatt tisztább bőröd lehet, mindössze egy természetes és semmibe nem kerülő szépítőszert alkalmazva.

Ha fogorvosnál akarod elvégeztetni a fogfehérítést, borsos összegeket kell fizetned, az otthoni fogfehérítő programok azonban nem mindig biztonságosak, a fogzománc megsértésével pedig több kárt okozhatnak, mint hasznot.

Ha otthon szeretnéd egy árnyalattal ragyogóbbá tenni a fogaidat, fontos, hogy kíméletes módszert válassz.

Ha egy darabka banánhéj belső, fehér felével néhány percig finoman átdörzsölöd a fogaidat, és ezt a műveletet naponta néhányszor megismétled, akkor gyorsan ragyogóbbá teheted a mosolyodat.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!