Te mit kensz a testedre? A legjobb natúr kozmetikum márkák a drogériákból

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha te is azok közé tartozol, akik odafigyelnek arra, hogy a tisztálkodó szereikben, sminkjeikben, kozmetikumaikban ne legyenek az egészségre káros anyagok, és inkább a természetes összetevőkből készült termékeket részesíted előnyben, akkor bizonyára észrevetted már, hogy ha online rendeled ezeket a holmikat, gyakran nagyon borsos az áruk. Elég azonban csak jobban szétnézned a drogériák polcain, hiszen a legismertebb üzletekben is akadnak bőven natúr termékek, amelyek közül számos márka igazán megfizethető. Hoztunk neked most 5 ilyen márkát, amit érdemes lehet kipróbálnod!

A DM sajátmárkás termékcsaládja, az Alverde jelent meg elsőként a natúr márkák közül a kereskedelmi piacon, és jelenleg már több mint 600 termék található a kínálatában.

Ezek közül szép számmal találni dekorkozmetikumokat, ezért ha éppen a sminkvásárlás az, ami nehezített pálya a számodra a natúr piacon, akkor érdemes letesztelned az Alverde kozmetikumait.

Ezek a kozmetikumok nem tartalmaznak szintetikus illatanyagot, színezéket vagy tartósítószert, és kizárólag bőrgyógyászatilag tesztelt, természetes összetevőkkel készülnek.

A dekorkozmetikumok mellett arcápolók, habfürdők, szappanok, testápolók, különböző krémek, samponok, balzsamok, hajápolók és különböző gyermekeknek készült termékek találhatók meg a kínálatukban.

A Müller saját natúr márkája a Terra Naturi, amely hitvallása, hogy a természetes szépség érdekében a legjobb természetes összetevőket érdemes használni a kozmetikumok elkészítésénél.

A termékcsaládba tartozó kozmetikumok mentesek a mesterséges illat- és színanyagoktól, és nem tartalmaznak szilikon- és ásványi olaj származékokat sem.

Kínálatukban arcápolók, testápolók, krémek, arclemosók, tonikok, samponok, hajformázók, balzsamok, dezodorok és tusfürdők is megtalálhatók, emellett pedig számos dekorkozmetikumuk is van.

A termékeiket azért is érdemes kipróbálni, mert az illatuk is elképesztő!