Napközbeni sminkfrissítő tippek, hogy mindig gyönyörű legyen a make-upod

Bukor Ágnes
Írta: ,
 Napközbeni sminkfrissítő tippek, hogy mindig gyönyörű legyen a make-upod

A reggel elkészített sminkünk bizony nem mindig bírja az egész napi gyűrődést, főleg akkor nem, ha egy intenzív, úgymond „menős” napunk van. Ha pedig ezt megspékeli az időjárás, akkor olyan területek lesznek az arcunkon, amik frissítésre szorulnak. A következőkben adok néhány olyan sminkfrissítő tippet, amivel elkerülheted az olyan kellemetlen pillanatokat, mint amikor a meleg hatására tükörfényű lesz a homlokod.

A mattító lapocska tényleg szuper találmány! Én személy szerint azért imádom, mert teljes mértékben felszívja a felesleges olajat a bőr zsírosodásra hajlamos területeiről, anélkül, hogy szárítaná és tönkretenné a sminket.

Ha már szükségesnek érzed, hogy használd, nyomd a fénylő területre, és láthatod a lapocskákon, hogy szinte azonnal magukba szívják a fölösleges olajat a bőrödről.

Ráadásul szuper praktikus, mert kis helyen is elfér és még tükör se kell a használatához! Próbáld ki például a Catrice mattító lapocskáit, nekem nagyon beváltak.

Szem alatti törlés Kép forrása: imgur.com

Ez a tükör használata nélküli legjobb sminkfrissítő mozzanat, melyhez csak két tiszta ujjacskára van szükség!

A nap bármely szakaszában, amikor eszedbe jut, alkalmazhatod.

Egyik ujjaddal támaszd ki a szem alatti részt az arc külső részénél, majd a másik ujjaddal töröld át kintről befelé, majd visszafelé is a kritikus bőrfelületet.

Menyasszonyoknál ez mindig az első számú tanácsom szokott lenni, el szem hiszed milyen sokat számít, ha a nap folyamán egyszer-kétszer helyreteszed így a sminkedet!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba