Milyen sminket imádnak a férfiak?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Milyen sminket imádnak a férfiak?

Egy nő általában azért sminkel, hogy szépnek lássa a környezete, mégis sokan figyelmen kívül hagyják, hogy mi is az, ami valójában tetszik a férfiaknak. Ha már ilyen látványos praktikához folyamodsz, akkor bánj vele tudatosan!

Extra semmi

Ha otthon maradtok, esetleg olyan programra készültök, ahova egyáltalán nem szükséges a smink (pl. edzés, kirándulás, uszodalátogatás), akkor biztos lehetsz benne, hogy a barátodnak fel sem fog tűnni, hogy nem festetted ki magadat. Azoknak, akiknek egészséges a bőrük, kedves a mosolyuk, nagyon ritkán van szükségük bárminemű sminkre ahhoz, hogy szépnek tűnjenek, hiszen természetes formájukban a legcsodásabbak. És ezt nagyon jól tudják a férfiak is!

Természetes, hétköznapi smink

Sokszor a természetes sminket éppúgy nem veszik észre a férfiak, mint azt, ha nincs rajtad semmi. (Ezeket a legtöbbször csak mi nők figyeljük, s az a piros pötty is csak szerintünk éktelenkedik az állunkon, a szembejövőnek egy ilyen apró bőrhiba aligha tűnik fel.)
Mindenesetre a természetes sminket kedvelik a pasik, hiszen tökéletesen alkalmazkodik viselője személyiségéhez és arcához.

Egy ilyen smink nem másból áll, mint egy leheletnyi alapozó, esetleg korrektor, kevés szempillaspirál és átlátszó ajakír. Ha meg akarod spékelni az egészet, akkor kicsit kiemelheted a szemöldöködet, illetve halványrózsaszín púdert tehetsz fel, de ez már tényleg csak hab a tortán.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató