Milyen az arcformád? Ez a trendi napszemüveg áll neked a legjobban

Zabolai Margit
Írta: ,
Milyen az arcformád? Ez a trendi napszemüveg áll neked a legjobban

Egy jó napszemüveg nem csak védelmet jelent a szemednek, de stílusos választás is, amit szívesen viselsz. Ha az arcformádhoz megfelelő keretet választasz, azzal majdnem olyan sokat teszel a jó megjelenésért, mint egy hozzád illő frizurával.

Napszemüveget mindig csak olyan helyen vásárolj, ahol garantálják, hogy a lencsék UV-szűrővel ellátottak. Ha a lencse csak sötétített, de átengedi a káros sugarakat, azzal több kárt okoz, mintha egyáltalán nem viselnél napszemüveget.

Vásárláskor ellenőrizd a csavarok minőségét, és érintsd össze a szemüveg szárának két végét - ha ezek nem találkoznak össze, akkor rossz minőségű napszemüveget tartasz a kezedben, ami ferdén fog állni az orrodon.

Ha már beruházol egy napszemüvegre, érdemes megfelelő tartót is venni hozzá. Ez kis többletköltség, de megtérül, ha a szemüveged a szezon végére is hordható marad.

Ha az arcod ovális, olyan napszemüveget érdemes keresni, ami a homlok alatti vonal mentén egy kicsit szélesebbnek mutatja az arcot, ezáltal kerekítve azt.

A 2015-ös trenddel szerencséd van, mert visszatértek a cicás napszemüvegek, amelyekkel éppen ilyen hatást érhetsz el.

Az oldalra, felfelé elnyúló keret éppen a megfelelő helyen szélesíti picit az arcodat,és kerekebb, bájosabb benyomást kelt, mint bármelyik másik keret, amit választhatnál.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció