Metálos csillogás: megérkezett az ARTISTRY Metallic Luxe kollekciója

Írta: ,

Ősszel a sminkünk is frissítésért kiált! Érdemes kihasználni az évszak adta lehetőségeket: a falevelek színpompás árnyalatai visszaköszönhetnek a szemhéjadon, de akár a pirosítód vagy a rúzsod segítségével is. Az ARTISTRY sminkmesterei is a földszínekhez nyúltak tervezéskor, amelyet metálos csillogással tettek még izgalmasabbá – íme a kedvenc újdonságaink a Metallic Luxe kollekcióból!

3D arcpúder

1/4 3D arcpúder

Az új prémium kollekció darabjai egytől-egyig a luxus érzését csempészik a sminktáskánkba, melyet a nemzetközi kifutók csillogása inspirált.

A multifunkciós ARTISTRY 3D arcpúder 6 különböző árnyalatból áll (világos, közepesen sötét és sötét), melyeket egyenként, vagy akár összekeverve is használhatsz.

A púder könnyen eldolgozható és leheletkönnyű, de mégis egész napon át tart. Az eredmény pedig gyönyörű, természetes csillogás, mely nélkülözhetetlen a metálos sminkhez. Tökéletes highlighter az arccsont kiemelésére, de ragyogóbbá varázsolhatod vele akár a dekoltázsodat is.

Ajánlott fogyasztói ára: 9 000 Ft

Szemhéjpúder Trio

2/4 Szemhéjpúder Trio

A földöntúli ragyogás a szemhéjakon tud érvényesülni igazán. A különlegesen tartós formulájú ARTISTRY Luxe Metallic Szemhéjpúder Trio három metálosan csillogó árnyalata szuperül kiemeli a szemeket.

A különleges krémes festék rendkívül jól pigmentált, felvitelkor púderessé válik, így könnyen eldolgozható mindhárom szín, ráadásul speciális formulájának köszönhetően 24 órán át tartós marad.

A szemhéjpúdereket külön-külön, de akár együtt is használhatod: a Platinum árnyalatot vidd fel a belső szemzugba, a szemhéj belső felét az Amethyst, külső részét pedig az Emerald fantázianevű színnel árnyald, majd egy ecsettel mosd össze őket.

Ajánlott fogyasztói ára: 15 100 Ft

SIGNATURE COLOR Hosszantartó Folyékony Szemhéjtus

3/4 SIGNATURE COLOR Hosszantartó Folyékony Szemhéjtus

A pontot az i-re az ARTISTRY SIGNATURE COLOR Hosszantartó Folyékony Szemhéjtusával teheted fel, mely igéző fekete és csábító lila árnyalatban tündököl, és attól függően, hogyan esik rá a fény, mindig más arcát mutatja.

Ráadásul könnyen szárad, így precízen felvihető a szempillák tövébe, vízálló és egész nap a helyén marad.

Ajánlott fogyasztói ára: 10 300 Ft

SATINIQUE Hajolaj Szérum

4/4 SATINIQUE Hajolaj Szérum

Ha a sminked rendben van, ne feledkezz meg hajad ápolásáról sem!

A SATINIQUE Hajolaj Szérum mélyen hidratálja tincseid – speciális formulája tápláló argán, avokádó és kukui bab olajat tartalmaz, melyek azonnal simává, puhává, könnyen kezelhetővé és fényessé teszik a hajat, anélkül, hogy az elnehezülne.

Minden hajtípuson alkalmazható, szárazon vagy vizesen egyaránt.

Ajánlott fogyasztói ára: 6 600 Ft