Metálos csillogás: megérkezett az ARTISTRY Metallic Luxe kollekciója

bien.hu
Írta: ,

Ősszel a sminkünk is frissítésért kiált! Érdemes kihasználni az évszak adta lehetőségeket: a falevelek színpompás árnyalatai visszaköszönhetnek a szemhéjadon, de akár a pirosítód vagy a rúzsod segítségével is. Az ARTISTRY sminkmesterei is a földszínekhez nyúltak tervezéskor, amelyet metálos csillogással tettek még izgalmasabbá – íme a kedvenc újdonságaink a Metallic Luxe kollekcióból!

3D arcpúder

Az új prémium kollekció darabjai egytől-egyig a luxus érzését csempészik a sminktáskánkba, melyet a nemzetközi kifutók csillogása inspirált.

A multifunkciós ARTISTRY 3D arcpúder 6 különböző árnyalatból áll (világos, közepesen sötét és sötét), melyeket egyenként, vagy akár összekeverve is használhatsz.

A púder könnyen eldolgozható és leheletkönnyű, de mégis egész napon át tart. Az eredmény pedig gyönyörű, természetes csillogás, mely nélkülözhetetlen a metálos sminkhez. Tökéletes highlighter az arccsont kiemelésére, de ragyogóbbá varázsolhatod vele akár a dekoltázsodat is.

Ajánlott fogyasztói ára: 9 000 Ft

Szemhéjpúder Trio

A földöntúli ragyogás a szemhéjakon tud érvényesülni igazán. A különlegesen tartós formulájú ARTISTRY Luxe Metallic Szemhéjpúder Trio három metálosan csillogó árnyalata szuperül kiemeli a szemeket.

A különleges krémes festék rendkívül jól pigmentált, felvitelkor púderessé válik, így könnyen eldolgozható mindhárom szín, ráadásul speciális formulájának köszönhetően 24 órán át tartós marad.

A szemhéjpúdereket külön-külön, de akár együtt is használhatod: a Platinum árnyalatot vidd fel a belső szemzugba, a szemhéj belső felét az Amethyst, külső részét pedig az Emerald fantázianevű színnel árnyald, majd egy ecsettel mosd össze őket.

Ajánlott fogyasztói ára: 15 100 Ft