Meglepő, de gyönyörű az új 2018-as makeup trend: fehér sminkek

Zabolai Margit
Írta: ,
Meglepő, de gyönyörű az új 2018-as makeup trend: fehér sminkek

A fehér smink sokáig csak a színpadi sminkmesterek eszköze volt, most azonban úgy tűnik, sokkal nagyobb teret hódít magának. A divatfotókon mindenképpen csodálatosan mutat, de abban azért nem vagyunk biztosak, hogy a való életben is minden területen és minden mennyiségben találkozunk majd a fehér makeupokkal.

A megszokott fekete kontúrhoz képest mindenképpen érdekes és szokatlan választás a fehér festék, de mi arra szavaznánk, hogy ez lesz az a trend, ami legnagyobb eséllyel átkerül a mindennapi használatba is, mert tusvonalat azért gyakran húzunk meg különféle színekkel.

A fehér szépen kinyitja a tekintetet és vonzza a tekintetet is, a precízen megrajzolt vonalak pedig hófehérben éppen olyan szépen mutatnak, mint a klasszikus feketében.

A natúr, természetes sminkeknek is drámai, mágikus hatást kölcsönöz egy kis fehér szemhéjpúder, amitől olyan lesz a tekintet, mintha egy varázslatok földjéről idecsöppent tündér nézne ránk.

A szemzugba vitt fehér festék régi trükkje azoknak, akik nyitottabbá szeretnék varázsolni a tekintetüket, most azonban a szemzugból kiindulva a szemhéjra is kerül a fehér porrétegből.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató