Leteszteltük a legtartósabb rúzsokat

Bukor Ágnes
Írta: ,

De jó is volna, ha a reggel felkent rúzs nap végéig a szánkon maradna, és nem kellene folyton ellenőrizni azt! Biztos sokan áhítoztatok már erről az érzésről, viszont valószínű az is, hogy a gyakorlatban még sosem sikerült elérni nektek azt, hogy pár óránál tovább maradjon a helyén a kencefice. A következő cikkemben górcső alá veszem a legtartósabb ajak színezőket.

Essence Hosszantartó ajakrúzs Kép forrása: essence.eu

Az essence ajakrúzsok hosszantartó, intenzív színt biztosítanak viselőjüknek, akár 8 órán keresztül.

Mivel az áruk nagyon kedvező, biztos meg fogsz vásárolni belőle jó pár árnyalatot, hiszen amit a tartósság tekintetében a gyártó ír róla, azt a termék tökéletesen hozza is.

A világos rózsaszíntől a vad vörösig, mindenki ízlését kielégíti a színpaletta.

Ha próbáltál már ajakfilceket, akkor biztosan érezted már, mennyivel másabb a textúrájuk, mint a hagyományos rúzsoknak vagy szájfényeknek.

Ennek a magyarázata az, hogy ezek a termékek – a hagyományos rúzsokkal ellentétben – vízbázisú festék pigmenteket tartalmaznak.

Olyan érzés, mintha a festék beleolvadna az ajak mélyebb rétegeibe, ezáltal tartós és intenzív színt biztosít, mindemellett pedig csókálló is lesz a végeredmény. A formája hasonlít egy vastagabb filctolléra, mely segít abban, hogy precízen megfessük a szánkat.

Nagyon tudom ajánlani azoknak a lányoknak, akiket kifejezetten irritál, ha valami ragacsos anyag van a szájukon, ezzel a filccel biztosan nem lesz olyan érzésük, mintha mézzel kenték volna be a szájukat.