A legjobb sminkalap a tökéletes bőr – 6 termék, amivel elérheted

Nagy Rebeka
Írta: ,
A legjobb sminkalap a tökéletes bőr – 6 termék, amivel elérheted

A szép smink elkészítésében természetesen nagy szerepet játszanak a jó minőségű termékek, de hiába használsz több ezer forintos alapozót és korrektort, ha a bőröd problémás, mert nem ápolod megfelelően. Most elhoztam neked a kedvenc arcápolási termékeimet, melyekkel megalapozhatod a sminked szépségét és tartósságát is!

Garnier Skin Naturals 3in1 kétfázisú micellás víz

Az első és legfontosabb lépés mindig az arctisztítás! Erre rengeteg termék áll rendelkezésedre, de most kiemelném az aktuális kedvencemet, ezt a Garnier kétfázisú micellás vizet. 

Ez a lemosó minden bőrtípushoz megfelel, a micelláknak köszönhetően pedig mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket, és pikk-pakk eltávolítható vele még a tartós smink is. Emellett nagy előnye, hogy nem irritálja az érzékeny a bőrt sem, ezért bátran használhatod szemkörnyéken is.

Így használd: Itass át egy vattakorongot a micellás vízzel, és finoman töröld át vele az arcodat és a szemeidet. Mivel olajmentes, műszempilla viselése esetén is bátran használhatod.

Schüssler mélyhidratáló arcradír

A radírozás szintén nagyon fontos lépése a megfelelő arcápolásnak, hiszen egy sminklemosó nem távolítja el a felesleges hámréteget a bőrödről.

Azért szeretem különösen a Schüssler termékeket, mert a bennük található ásványi sóknak köszönhetően számtalan bőrproblémára gyógyírt jelenthetnek (pattanások, ráncok, pigmentfoltok), és helyreállítják a bőr ásványanyag-háztartását. Ez az arcradír is kizárólag natúr összetevőkből készül, allergén-, kőolajszármazék- és parabénmentes.

A finom szemcsék alaposan eltávolítják az elhalt hámréteget, és ezzel felgyorsítják a bőr sejtjeinek megújulását.

Így használd: Hetente egyszer alkalmazva erősen dolgozd bele az arcbőrödbe körkörös mozdulatokkal, majd bő, langyos vízzel öblítsd le.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv