A legjobb reggeli rutin, amivel a legtöbbet hozhatod ki magadból

Berényi Nóri
Írta: ,
A legjobb reggeli rutin, amivel a legtöbbet hozhatod ki magadból

Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki átélte már egy párszor, hogy milyen is egy utálatos reggel. Amikor nem, hogy felkelni nincs kedved, de már abba is beleborzongsz, ha megszólal az ébresztőd. Azt mi sem tudjuk garantálni, hogy ezután életed hátralévő részében minden reggel egy nagy vigyorral az arcodon ébredsz, viszont segítünk abban, hogy miként kezdheted energikusan és tartalmasan a napodat.

Ébresztő! Kép forrása: blysee.com

El sem hinnéd, mennyi minden múlik az ébredésen. Jobban mondva azon, hogy mikor kelsz. Ez egyébként vonatkozik a hétvégékre is.

Ha beállítod a szervezetedet egy meghatározott időpontra, akkor sokkal egészségesebben és fittebben fog működni. Mit is jelent ez?

Nyilván azokon a napokon, mikor dolgozol, adott, hogy mikor kell kelned, viszont a lazítós napjaidon sem érdemes túlaludnod magad, ugyanis sokkal fáradtabbnak és kimerültebbnek érezheted majd magad.

A lényeg tehát, hogy állítsd be magadnak egy olyan időpontot, amikor pont annyit alszol, amennyire szüksége van a testednek és a lelkednek.

Készülj! Kép forrása: i.pinimg.com

Sokkal nyugodtabban fogsz leülni az asztal mellé reggelizni, ha már felöltöztél és indulásra készen állsz. Tehát érdemes felkelés után ezzel folytatni a reggelt.

Nincs is annál idegőrlőbb, mint amikor rohanva kell felkenni az alapozót és idő hiányában felkapni valamit a megszokott outfitekből.

Viszont, ha korábban kelsz, akkor mindenre lesz elegendő időd. Vagyis kigondolhatod, hogy éppen milyen szettben akarsz megjelenni a munkahelyeden és hozzá illő sminket is tudsz készíteni. Nem jobb így?

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)