Az 5 legegyszerűbb smink – Rohanós napokra, kevesebb, mint 5 perc alatt kész

Sándor Alexandra
Írta: ,
Az 5 legegyszerűbb smink – Rohanós napokra, kevesebb, mint 5 perc alatt kész

Minden reggel ugyanazokért a termékekért nyúlsz a pipereasztalon, mert ragaszkodsz az egyszerű, gyors és biztos megoldáshoz? Tippjeinkkel bátran kiléphetsz a komfortzónádból, hiszen 5-10 perc alatt szuper sminket varázsolhatsz magadnak!

Macskaszem

Alap: a megszokott alap mellett akár pirosító helyett is használhatsz bronzosítót, hiszen a barna árnyalatokhoz passzolni fog.

Szem: matt középbarna szemhéjpúdert vigyél föl, aztán csokoládészínű ceruzával keretezz! Fültisztító pálcikával vagy élek eldolgozására alkalmas ecsettel mosd össze a színeket úgy, hogy a külső szemzugon bőven érjen túl a festés a szemöldököd külső szélének irányában! Akár három réteg spirállal vagy műszempillával is növelheted a hatást.

Száj: barackos natúr rúzst ajánlunk hozzá.

Neon nézés

Alap: mindössze egy halványrózsaszín pírra lesz szükséged a szokásos alapozás mellett, mivel itt a szemeid viszik majd a prímet.

Szem: húzd ki az alsó vízvonalat fehér szemceruzával, hogy megnöveld a tekinteted!

Ezután használj három élénk neon színt - például pink, narancs és kék - a felső szemhéjadon (vízszintesen vagy függőlegesen felvíve, majd egymásba satírozva), az egyik színt pedig, a szemed alatt alkalmazd. Utóbbinál ügyelj a határozottságra, mivel az elmosódott festék könnyen monokli-hatást kelthet.

Száj: az ajkaid természetes árnyalatát kiemelő rózsaszínt válassz!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!