5 különböző tusvonal, amit egyszer neked is ki kell próbálnod

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 különböző tusvonal, amit egyszer neked is ki kell próbálnod

A tusvonal mindenkinek jól áll, csak meg kell találni a megfelelő fazont! Az alábbiakban 5 különböző stílust mutatunk, melyek között biztosan te is rálelsz a kedvencedre – jó sminkelést! :)

Kleopátra stílus Kép forrása: heidioksendal.com

Ezzel a tusvonallal szofisztikált és elegáns lehet a megjelenésed, ráadásul nagyobbnak és ragyogóbbnak mutatja a szemeidet.

Ha egy romantikus vacsorára készülsz, vagy valaki olyat szeretnél lenyűgözni, akivel már évek óta nem találkoztatok, akkor ez lesz a neked való tusvonal!

Először a felső vonalat rajzold meg úgy, hogy kifelé egyre vastagabb legyen, a belső szemzugodat pedig világos szemhéjfestékkel emeld ki. Ezután rajzolj vonalat az alsó szempillák közepétől is kifelé, de ez ne érjen össze a felső vonallal!

Itt is bátran használhatsz szempillaspirált!

Pin-up stílus Kép forrása: totalbeauty.com

Ezt a retro hatású tusvonalat egyszerű meghúzni, mégis remekül áll szinte mindenkinek.

Gyakorlatilag minden eseményre ideális, bár ha alkalmi sminket készítesz, érdemes szemhéjfestékkel és egy ütősebb szempillaspirállal is rásegíteni, hogy látványosabb legyen.

A tökéletes pin-up hatáshoz rajzolj egyenletes vonalat végig a szempilláid tövében, majd a külső szemzugodnál húzd egy kicsit felfelé a végét. Az alsó szempillasorodat ne húzd ki!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!