5 különböző stílusú tusvonal, amit egyszer neked is ki kell próbálnod

Zabolai Margit
Írta: ,

A tusvonal mindenkinek jól áll, csak meg kell találni a megfelelő fazont! Az alábbiakban 5 különböző stílust mutatunk, melyek között biztosan te is rálelsz a kedvencedre – jó sminkelést! :)

Pin-up stílus Kép forrása: totalbeauty.com

Ezt a retro hatású tusvonalat egyszerű meghúzni, mégis remekül áll szinte mindenkinek.

Gyakorlatilag minden eseményre ideális, bár ha alkalmi sminket készítesz, érdemes szemhéjfestékkel és egy ütősebb szempillaspirállal is rásegíteni, hogy látványosabb legyen.

A tökéletes pin-up hatáshoz rajzolj egyenletes vonalat végig a szempilláid tövében, majd a külső szemzugodnál húzd egy kicsit felfelé a végét. Az alsó szempillasorodat ne húzd ki!

Cicaszem Kép forrása: weheartit.com

Egy tusvonal, amivel garantáltan észrevesznek majd!

Érdemes először semleges, a bőrszíneddel megegyező szemhéjfestéket felvinni, de különleges alkalmakra természetesen ezüst vagy arany színt is használhatsz.

A cicaszemek elkészítéséhez először rajzold meg a cicás ívet a külső szemzugodnál, majd húzd meg a tusvonal körvonalát, és kösd össze a végüket! Ha ez megvan, töltsd ki a vonalak közti részt.


Részletes útmutatóért kattints ide! Így húzz magadnak tökéletes tusvonalat


Végül alul is húzz egy vonalat: indítsd a szemed közepétől, kifelé haladva egyre vastagítsd, majd a külső szemzugnál kösd össze a fenti vonallal!