Kipróbáltam és ezt tapasztaltam! Teljes otthoni arckezelés Vagheggi BIO+ organikus kozmetikumokkal, lépésről-lépésre

Írta: ,

Minden minket érő külső és belső hatás, az arcbőrünkön is meglátszik. Szennyeződések, aknék, eltömődött pórusok, száraz fénytelenség fedi el arcunk természetes szépségét. Ezért van az, hogy időnként befekszünk egy szalonba arckezelésre, ám ez időponthoz kötött, macerás és nem utolsó sorban költséges is. Szerencsére ma már vannak olyan házilag is alkalmazható professzionális kozmetikumok, amikkel saját magunk is kezelésbe vehetjük az arcunkat. (X)

Elhatároztam, keresek egy olyan natúr kozmetikai márkát, ami professzionális hatást ígér. A Vagheggi BIO+ -ra esett a választásom, mert teljesen természetes összetevőkből készítik termékeiket, a természet, az ember és az állatok tiszteletéből fakadó fenntartható fejlődés elvét követve. 

Egy hétig végeztem el a teljes arckezelő rutint, egyes termékeket naponta, másokat csak hetente kétszer használva. Ennyire elégedett rég voltam az arcommal - végre könnyednek, egészségesnek, ragyogónak érzem! Ezeket a lépéseket követtem:

1. ARCLEMOSÓ TONIK málna vízzel - naponta egyszer
Ez egy könnyű, puha textúrájú arclemosó tonik, amit sminklemosóként is alkalmazhatunk. A közvetlenül a termékbe kerülés előtt gőzzel desztillált málnavíz garantálja a maximális frissességet és tonizálást. Egy vattakoronggal finoman az arcbőrbe masszírozom, majd langyos vízzel lemosom. A nyakra és dekoltázsra is érdemes kitérni.

2. ARCRADÍR vörös áfonyával és lichivel - hetente kétszer
A teljes arcot körkörös mozdulatokkal masszíroztam át az arcradírral, különös tekintettel a T-vonalamra. A bőr máris simább és mondjuk ki, „tisztább“ lesz tőle.

3. TÁPLÁLÓ ESSZENCIA olíva olajjal és sáfránnyal - naponta kétszer
Külön örültem, hogy létezik nagyon száraz bőrre való esszencia a kínálatukban. Arcradír után ezzel a tápláló hatású, omega-3 zsírsavakban gazdag esszenciával kentem át a bőrömet. Reggel és este vittem fel, de néhány nap után már egy alkalom is elég volt az olajos táplálásból ahhoz, hogy egész nap ragyogó maradjon az arcom.

4. ANTIOXIDÁNS ESSZENCIA pomelo kivonattal - naponta egyszer
Ha nem száraz az arcbőröd, mint nekem, inkább normál, esetleg zsírosodásra hajlamos, ezt az esszenciát neked találták ki. Az antioxidánsokban gazdag pomelo kivonat táplálja az arcbőrt, ráadásul kiváló sminkalap, mert selymessé és homogénné teszi a bőrt.

5. BŐRTÖMÖRÍTŐ ESSZENCIA lenmag kivonattal - naponta egyszer
Harminc felett még a legszerencsésebbek sem tagadhatják le a kisebb ráncokat és szarkalábakat. Én is évek óta használok ránctalanítókat, legtöbbször azonban semmilyen hatást nem érnek el nálam. Ez az esszencia meglepően látványos lifting hatást művel a bőrrel, azonnal simább, feszesebb hatású lesz a bőröd. Mindezt ezekkel a természetes összetevőkkel éri el: bio lenmag kivonat, hyaluronsav és organikus narancsvirág víz.

6. 24 ÓRÁS HIDRATÁLÓ KRÉM fehér üröm kivonattal - naponta egyszer
Utolsó lépésként a hidratáló krém következik, amit bátran alkalmazhatsz, akármilyen bőrtípusod is legyen. Az előző 3 esszencia után ez a natúr összetevőjű krém tényleg „csak“ hidratál. A lifting után ez egy üde, befejezett érzést ad a bőrnek. 

Kezdenek elmúlni azok az idők, amikor mindegy volt, mit kenünk az arcunkra, csak hatása legyen. Nagyon is fontos, hogy természetes összetevőket szívjon be a bőrünk - éppen elég szennyező a levegő, a víz, vagy az élelmiszer, amiről nem is sejtjük, mit tartalmaz.

Megszerettem ezeket a kis esszenciákat, bízom bennük és imádom a természet szépítő hatását magamon is látni. Legyetek egészségesek és szépek! A termékeket itt éritek el!