Imádnivaló ötletek, amikkel feldobhatod a tusvonalat

Bukor Ágnes
Írta: ,

A tusvonal örökérvényű, szinte lehetetlenség megunni! Mindegy, hogy az egy egyszerű fekete, egy színes vagy akár egy vastagabb vonal. Mindenki szereti ezzel feldobni a sminkjét, és variálni, az egyéniségéhez passzoló módon. Most mutatok pár igazán izgalmas variációt, amikbe remélem, te is beleszeretsz majd!

Tusvonal, duplán!

Ebben a cikkben nem a megszokott tusvonalakat mutatom meg neked, hanem az extrémebb változatokat, ezért ide kerül a dupla tusvonal is.

Ennek jellemzője, hogy két cica vége van, ami igazán mutatós és figyelemfelkeltő megoldás. Húzz meg egy normál vastagságú vonalat, majd e fölé egy pár milliméterrel vidd fel az úgynevezett cicavéget.

Ezzel a trükkel azonnal adhatsz egy csavart a hétköznapi tusvonalnak!

Bízd a színekre

Ha valami izgalmasabbra vágysz, mint a megszokott fekete tusvonal, akkor bátran kísérletezz azzal, hogy akár indigókékkel vagy zölddel húzod meg a vonalat.

Hidd el, ha ezt kipróbálod, garantáltan rád fog szegeződni a legtöbb pasi tekintete!

A színes tusok általában folyékony kiszerelésben kaphatóak, és az ecsetük hegyes végű.

Ezeket ugyanúgy kell használni, mint a fekete színű társaikat, tehát nincs más dolgod, mint apró, szakaszos vonalakat húzni a szemed belső zugából kiindulva. Ahogy haladsz kifelé, úgy vastagodjon a vonalad.