Ilyen hatást érsz el, ha vörös rúzst használsz - 5 dolog, amit tudnod kell

Írta: ,

Amikor egy nő felkeni a vörös rúzst az ajkára, akkor tudja, hogy ott valami történni fog. Nem csak egyszerűen kisminkelte magát, hanem feltette magára azt a „koronát”, ami biztosan megalapozza a napját. Ha eddig nem használtál sűrűn vörös rúzst, akkor megadjuk neked az okot, amiért ezután biztos, hogy gyakrabban húzod ki a sminktáskádból.

1/5 Magabiztossá tesz!

A nude korszakát éljük, de a vörös rúzs gyakorlatilag olyan, mint a farmer… soha nem megy ki a divatból.

Mikor reggel felkelsz és kiválasztod az aznapi szettedet, de éppen pont egy olyan napod van, mikor semmiben nem érzed jól magad, akkor nagy barátod lehet egy jól kiválasztott vörös rúzs.

Hidd el, ez olyan magabiztosságot ad majd egész napra, hogy nem jut majd eszedbe olyan butaság, hogy nem nézel ki elég jól.

 

2/5 Karakteressé varázsolja az arcodat

Egy vörös rúzst nem lehet csak úgy felkenni. Szépen kontúrozni kell az ajkakat, majd utána jöhet maga a rúzsozás művelete.

Amit tudnod kell erről a színről, hogy roppant karakteressé varázsolja az arcodat.

Ehhez az kell, hogy kizárólag ez a tájék legyen hangsúlyos, már ami a sminket illeti, a szemedre elég egy csöppnyi szempillaspirál. Formázd meg egy kissé zilált hatásúra a szemöldöködet és máris kész 2018 legstílusosabb sminkje.

A jó hír pedig az, hogy ezt akár a hétköznapokon is bevetheted.

3/5 Férficsalogató

Számolnod kell azzal, hogy ha felkensz magadra egy vörös rúzst, akkor bizony férfiak hada fog majd bámulni úton-útfélen. Nyilván azért is, mert elég feltűnő jelenség leszel, de miért is kellene elbújnod a tömegben?

A másik ok, hogy Marilyn Monroe óta a vörös rúzst a mély szexualitással kapcsolják össze az emberek többsége.

Talán nem is kell hozzá Monroe, hiszen a vak is látja, hogy mennyi szexuális töltetet hordoz magában a vörös szín.

Tudjuk, hogy rengeteg randi szabállyal találkozol nap, mint nap a neten és az egyik közülük, hogy ne viselj vörös rúzst az első randin, de ki mondja, hogy ezt be is kell tartanod?

4/5 Nőiessé tesz

Míg egy nude színnel inkább kislányos bájaidat hozhatod elő, addig egy vörös rúzzsal pont az ellenkezőjét érheted el. Gyakorlatilag a ruha nem is annyira számít, hiszen, ha ott a vörös szín az ajkadon, akkor minden figyelem oda szegeződik majd.

Azt figyeltem meg, hogy a legtöbb nő teljesen másként viselkedik, ha felkeni magára ezt a vadító színt.

Megváltozik a tekintetük, a tartásuk és akár hiszed, akár nem, a járásuk is.

Emelt fővel mennek az utcán és tapasztalható még egy enyhe csücsörítés is, amivel csak még inkább szeretnék megmutatni a világnak csodás külsejüket. És milyen jól teszik.

5/5 Komolyabban vesznek

Egy kanadai kísérlet alapján megállapították, hogy sokkal komolyabban veszik a munkahelyükön azokat a nőket, akik nagyon hangsúlyos rúzst használnak.

Ezek közül is első helyen végzett a vörös szín, ugyanis feltételezték, hogy aki egy ilyen színt mer hordani a hétköznapokra, az kellő magabiztossággal és önbizalommal rendelkezik.

Éppen ezért tanácsoljuk neked, hogy ha nincs is rendben az önbizalmad, egy vörös rúzzsal bármikor elhitetheted a világgal, hogy voltaképpen te tökéletesen rendben vagy önmagaddal és még a munkahelyeden is komolyabban fognak venni.