Így emeld ki a szépséged láthatatlan minimál sminkkel

Sándor Alexandra
Írta: ,
Így emeld ki a szépséged láthatatlan minimál sminkkel

A füstös szemek, a vastag tusvonal és a vérvörös ajkak is lehetnek szexisek, de a természetes make-up az, ami gyakorlatilag minden élethelyzetben megállja a helyét. Ráadásul sokkal könnyebb elkészíteni! Útmutatónkból lépésről lépésre megtudhatod, hogyan.

Hidratálj!

Mielőtt bármilyen sminkterméket vinnél föl az arcodra, fontos, hogy tisztítsd meg a bőröd, majd kenj rá legalább 15 faktoros hidratáló krémet.

Fontos, hogy a készítmény megfeleljen a bőrtípusodnak. Amennyiben azon szerencsések közé tartozol, akinek szép, egyenletes arcszínűk van, kevés bőrhibával, színezett hidratálóval egy lépésben sminkelhetsz.

Alapozó, korrektor

A természetes smink kulcsa a tökéletesített bőrfelszín. Ha neked ez genetikailag nem adatott meg, bátran „csalhatsz” a megfelelő termékek segítségével.

Szánj elég időt a megfelelő árnyalatú és állagú alapozó kiválasztására, s lehetőleg ecsettel vidd föl, minél kisebb mennyiségben!

A még mindig látszó egyenetlenségeket korrektorral tüntetheted el. A rózsaszínes árnyalat a legjobb a szem alatti karikák ellen, míg a zöldes a piros foltokra kell.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!